Najdi forum

Js sm pa neki to delala, sam ker bol al manj nimam pojma o tem, me zanima, kako ves, kaj updejtat in kaj ne (tisto kar tam piše zraven ni glih moj domač jezik, se ne spoznam)-ker mi pol ni prav delala mreža z drugimi računalaniki.

Pol pa bi še rada vedla, zakaj ni hotelo odpret strani (npr. Yahooja), ko sem odprla tisti program, ki je za omejevanje up in downlovdanja-delala je samo kazaa.

Nisi najbolj razumljiva pri formuliranju vprašanj… poskusi ponovno, razloži podrobneje, kaj te muči ali zanima.

Če misliš na update Windowsov, ki se občasno sam ponudi, ni skorajda nič narobe, če možnost ignoriraš. V bistvu ne škodijo, koristijo pa tudi ne kaj dosti. Nekaterim celo ponagajajo, seveda je stvar uporabnika, kako se odloči.

Če uporabljaš Kazoo, ne bo odveč, da malo preveriš, kaj vse se ti mota po disku.

Ja, zdej se spomnim. Tisto je internetlimiter. Ko sem odprla ta program, je delala samo kazaa, nisem pa mogla odpreti istočasno še explorerja oz. mi je napisalo, da strani ni mogoče odpreti. Zakaj to?

Drugače je v mrežo povezanih več računalnikov in ko sem updejtala XP Windowse, se nekaterih dokumentov v skupni rabi (od drugih računalnikov) ni dalo odpreti. A če praviš, da ne bo hudega, če ne updejtam, pol bom to kr lepo pustila stat.

Kazoo bom pa tud pocasi opustila, saj jo rabim sam za MP3. Sem večino željenih že pobrala.

Zdej bo boljš razumljivo, ne?

Pa hvala za pomoč!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close