Najdi forum

Kje se to poštima?

Pred tednom so mi na pc- ju zamenjali Widowse iz 98 na XP professional. Zadeva deluje dobro, a je en problem. Namreč, ko hočem kako stvar natisniti – v kateremkoli programu, mi je v prejšnjih windowsih odprlo okence , ki je prikazalo grafično stanje kartuš ( črne in barvne). Zdaj odkar so zamenjali winse pa temu ni več tako. Zanima me, kje se to poštima, da bi se spet pokazalo okno z grafičnim prikazom stanja kartuš? Tiskalnik je isti kot prej, Epson Stylus color 460 !!!!

Posavec

Instaliraj si originalni gonilnik ,tisti ,ki si ga dobil s tiskalnikom ozirom še boljše downloadaj si najnovejšega.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Če originalni podpira XP-je!

Ja ,logično ,sem to pozabil dodat …

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pero, mogoče je hotel replicirati v smislu – zakaj bi ponovno inštaliral gonilnike, če jih pa XPji podpirajo! Za vsak slučaj dodajam, da ne glede na podporov XPjih z orginalne epsonove strani snemi najnovejše orginalne gonilnike za XPje. Tisti, ki pridejo skupaj v XPjih so okrnjeni.

wega

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close