scan disc in defragmentacija
Računalnik imam približno eno leto, prvič sem ti dve funkciji uporabila po približno 4 mesecih, šlo je obupno počasi, vmes mogoče dvakrat in je šlo hitreje.
Zdaj pa se mi nikamor ne premakne, poskušam že 2 dni, vse programe sem zaprla /ctrl+alt+del/, odprto sem pustila le internet in scan oz. defrag.
Pri defragu je prišlo celo do 10%, dalje nikakor, vedno znova se tam zatakne in začne znova.
Na pomoč!
Mateja
meni se isto dogaja .
veš kaj jaz naredim. jaz zaprem čist vse, razen okna za skandisk, ali defrag. zelo pomembno je, da začasno onemogočiš razporejevalnik opravil in auto-protection antivirusnega programa. ti dve zadevi se nahajata v desnem spodnjem koncu ekrana.
dam roko v ogenj, da ti bo šlo, če ne v prvem poskusu pregleda , pa v drugem ali tretjem . ti kr pusti naj nardi do konca.
lp
For je kar nekaj, rezultat pa naj bi bil vedno isti – čim manj aktivnih procesov v odzadju.
Varen način jih zmanjša na minimum, vseeno pa se lahko najde kdo ki sračka, ctr+alt+del pa v win 98 pokaže le programe, ne pa procese, ki ga tudi znajo bixat.
Tko da če kdo ne mara dosa je varen način in pobit vse živo kar teče res edna izmed najboljših varjant.
Forum je zaprt za komentiranje.