Najdi forum

Kater tiskalnik?

Odlocam se za nakup novega tiskalnika in v intersparu sem videla zelo poceni tiskalnik znamke Lexmark in me zanima, ce ima kdo izkusnje s temi tiskalniki in ce so vredu? Do sedaj sem bila se najbolj zadovoljna z Epsoni, ki pa so drazji…

lp

kupi drugega najcenejšega, če si le lahko to privoščiš. Velja na splošno za večino stvari…

NIKAKOR ne kupi Lexmarka. Cena je res privlačna, ampak si se pozanimala glede cene kartuš? Pa tudi kvaliteta tiskalnika je primerna ce(nenost)i. Z Epsonom nisi kar tako zadovoljna. Meni moj Epson dela že 6 let, brez servsa in okvar, uporabljam pa le originalne kartuše. Ne kupujte Lexmarkov –

to je hyundai med tiskalniki.

Imel sem že kar nekaj(vsaj 10) tiskalnikov.Eni so bili glasni ,nekateri počasni ,pri drugih me je spet zadela kap ,ko sem moral kupit kartušo.Zadnji trije pa so bili Canoni.Ločene kartuše ,nič nimajo proti nalivanju barv (vse tri barve za 6 kratno nalivanje dobim za 3500 SIT) ,zadnji pa je še izredno kvaliteten ,kar se tiče izpisa.Fotografije so kot pri fotografu.Aja ,je i550 ,priporočam pa ti tudi njegovega bratca ,i560.V Avstriji se da 550 -ko dobit za 115 €…Seveda pa se vsak odloči po svoji glavi;redkokateri upošteva nasvete ,temveč si mora “znanje” kupit sam.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pero je lepo napisal, vendar bom dodal: če ne printaš veliko ti najbolj priporočam HP saj ima glavo na kartuši. To sicer podraži vse skupaj, vendar pride ceneje kadar se zasuši glava.(roko na srce, to se ne dogaja pogosto) Kadar se to zgodi kot ni treba, je ceneje kupiti nov printer (pri HP samo kartušo) kot popravljati.

Te težavice pa se rešiš tako ,da vsak teden sprintaš eno fotografijo(da so zastopane vse barve).

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close