Najdi forum

Imam Win XP Pro in to nesrečo da mi kar nekaj (novejših) iger sploh ne dela. Mislim da imam vso potrebno podporo (directX 9,…), slišal pa sem da naj bi stvar na Home Edition bila drugačna in da ni takih problemov. Potrebujem kak update ali kaj ?

…potem pa vse tiho je bilo….
Kaj res nihče nima ideje, niti klemenxx ?

mah klinac, pri meni se igrice začnejo in prenehajo pri
Draga ispeci mi kafu!!!!

Drugače pa zelo rad igram igrice:

Windows 98
Windows 2000
Windows XP
Windows 2003

Linux
in ostale igrice in ko jih imam zadosti, pa pritisnem na ShutDown.

Ti pa napiši katere igrice imaš, kaj ti javlja, oz. kaj dela in kaj ne dela,
pa kolk je tvoja soseda stara!

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Z desnim klikom na izvršilno datoteko v lastnostih nastavi kompatibilnost

Ok, bomo probali…

Ne delata mi:

– Pro Skater 4: ob zagonu javi da nekaj ne najde okoli grafike kolikor se jaz spoznam na english (GeForce4 MX440 64 RAM);…unable to inicializate grafic…;

– GTA Vice City – niti dihne ne ob besnem klikanju na exe….

…kolk je stara soseda ? Uffffff, dost……

Imaš originalne igre ali “sposojene od soseda”?

Pri sposojenih zna priti do problemov, zato preveri, če delajo pri sosedu. Če tudi njemu ne delajo, potem je nekaj narobe naloženo ali pa je celo slab CD.

Če pa je problem samo pri tebi pa poskusi naslednje možnosti:
– naložni najnovejši DirectX 9.0
– naloži zadnje gonilnike za grafično kartico

Pa mogoče je še kaj, sam se trenutno ne spomnem.

Veliko sreče.

Eh, s temi XPji so sami problemi, Win2K + SP4 so še najboljši.
Anyway, updataj gonilnike za:
plato (nabor čipov actually) — torej VIA, SIS, Intel, nVidia
Grafo — ATI ali nVidia
Potem pa še walda kompatibilnost, samo to itaq skoraj nikoli ne pomaga.

Velikokrat je problem tudi v pravicah. Žal si napisal premalo, da bi lahko natančneje odogovoril.

Si poiskusil igrice pognati kot Administrator?

Milan

No, takole gre. Stvar deluje preko administratorja, poizkušal bom tudi nasvet o združljivosti – drugi teden ko bom na PC-ju. Za enkrat hvala, vsekakor bom javil kaj mi je uspelo.

Pri meni delajo na XP vse igrice tudi tiste, ki niso delale na win 2k z SP4, tudi GTA Vice City. Ne uspe mi pa utišati modema pri klicanju, pri win 2k je šlo.

hmm………… mwni pa po nekaj minutah igranja vse skupaj zamrze pa fukne monitor v power saving any idea?

Na XP naloži SP1a in ostale dodatke in stvar bi morala špilat.

Klemenxx ti pa igraš zanimive igrice, he he… , verjetno to počneš celo osem ur na dan v službi he he…

lp

Vse to je na računalniku že instalirano. Moram reči da se tisto nekaj na te zadeve že spoznam, je pa pri tem “poslu” (in Billu) vedno tako da znaš le kak odstotek…. In v končni fazi imamo med seboj tudi take pogovore.

No, torej: igre, katere niso delale sem deinstaliral, pobrisal tudi ročno v urejevalniku registra in ponovno namestil GTA Vice City in Pro Skater 4. Nobena pričakovano ne zažene, četudi spremenim v izvršilni (exe) datoteki način združevanja. Le pod Win 95 mi napiše da ga ta ne more zagnati, drugje se ne godi nič.

Vprašal sem par frikov ki imajo XP-je in jim stvar dela, tukaj pač ne…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close