Najdi forum

Kako v Windowsih XP nastaviš za ISDN, da se povežeš na inernet preko obeh B kanalov (za 128Kbps).

Ko v nastavitvah za povezavo obkljukam obe ISDN liniji, mi potem napiše, ko se povežem na internet (nekaj časa so odprta oba kanala – 128Kbps), nato pa se en kanal zapre.Napiše mi napako: line bundling errors; one ore more additional line did not connect; error 629:the connection was closed by the remote computer.

Help, Lp…

Pa še to napiši kam se povezuješ pa bo, ne omogočajo vsi
ponudniki interneta 128 kb veš.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ja, res je.Kiss ne podpira 128 Kb, Volja pa.Tako da zdaj dela povezava na Volji 128 Kb.Kaj pa hitrost download-a?Naj bi bila kaj hitrejša, a ne!?Pa se mi zdi da je skoraj enaka.Kakšna naj bi bila pri povezavi 128 Kb (10Kbps 50…)?Ali moraš kaj nastaviti?

Lp…

No vidiš, ne podpirajo vsi 128 kb.
Ja hitrost naj bi bila okrog 10, vendar je pa zopet odvisno od
kje dol vlečeš stvari, lahko so linki počasni in podobno.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Kako 10 Kbps?Imam ISDN linijo, povezavo 128 Kbps in hitrost download-a naj bi bila 10 Kbps?Zakaj tako malo.To je skoraj enako kot z analognim modemom (6-7Kbps).Res da je hitrost odvisna od serverjev, ampak toliko počasno pa spet ne more it!?Kakšna rešitev?

Lp

men je iz kazaa vlekl dol max 7.47kb, sam če je možno nabavi ADSL

128 Kbps (kilo bits per second) = 128/8 = 16Kb/s (kilo bytes/second) in to je to kar ti vidiš, da ti prenaša.

Analogni modemi imajo prenosa do 56 Kbps (7 Kb/s).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close