Najdi forum

spletno gostovanje

Smo majhno društvo in prišel je čas, da tudi mi naredimo spletno stran;) Dobili smo že človeka, ki nam bo stran naredil. Zanima pa me kako je s gostovanjem? Sem malo brskala po netu in jih je kar nekaj. Zanima me, kaj je potrebno gledati pri ponudbah? Še to, domena (ali kako že;)) je pri Arnesu ali lahko tudi kje drugje?
hvala Branka

Domeno dobite pri arnesu.Mislim da morate izpolniti nek folmular,ki ga dobite na njihovi strani.Seveda, ce hocete na koncu svojega naslova imeti .si drugace,pa obstajajo tudi drugi ponudniki, vendar boste potem imeli verjetno .com

Pri ponudbi je seveda pomembna cena, poleg tega pa se prostor ki ga dobite na voljo. Glede tega najboljse da se pomeniti z tistim, ki vam bo stran pripravil. V primeru, da bodo vase strani imeli kaksne skripte (php,asp…), mora ponudnik podpirati le te.

Ce imate ADSL ali kaksno drugo povezavo, ki je non stop na internetu, pa je verjetno najboljse, da si sami postavite streznik.Ce rabite pri tem pomoc, mi pisite na samodaje@yahoo.com

Lp,samsa

Branka zdravo!

Oglej si ponudnike teh storitev, seveda ceno in najbrž tudi še kaj drugega, npr. zaščita teh stvari, da vam ne bodo že jutri demolirali vašo spletno stran in preko nje napisali “Cracked by kldfhjsdkjkldf”.

Načeloma so kar vsi ponudniki v slo. v redu.
Če pa imate domeni registrirano že pri Arnesu, torej nekaj kot
malo.drustvo.si potem morate dovoliti upravljanje s to domeno vašemu ponudniku teh storitev, da vam lahko postavi celotno domensko strukturo v
vašem imenu in po vaših željah.

Cene so pa nekje od 1.400 sit dalje.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close