Najdi forum

dvd zmrzuje

Oj! Najprej – ne me kregat, kar bom zdaj priznala – prijatelj nam je za sinov Rd podaril oba filma harryja potterja v obliki piratskih kopij DVD. Vse lepo in prav, če ti dvd ne bi zmrzovali – in to običajno na natanko določeni minuti vsakega diska (en film – 2 diska) – zmrznejo na 48 minuti. Pika. Prej morda za kak hipec zaskočijo, a v bistvu so v redu… potem pa – konec… zamrzne tako slika kot zvok.

Imamo še nekaj kopij od istega prijatelja, vse delujejo tip top, je pa res, da so vse na enem disku.

tudi sicer originalni dvd delujejo okej, tako da v rač. mislim, da ne bi smela biti težava.

Ali je mogoče nabaviti kak anti freeze program (kot denimo za dvixe) ali je morda treba zamenjati program za predvajanje ali menite, da je morda razlog v kopiji? Kako ugotoviti, kaj je narobe?
Kakšen predlog?

Program mislim da je PC Friedly DVD (al se motim).

T.

Možnosti je kar nekaj, skoraj sigurno pa je napaka na samem nosilcu(dvd ploščku). Ste probali to pogledat na kakem drugem računalu?

Ponavadi imajo programi možnost premikanja naprej/nazaj, tako da poskusi pred 48 minuto skočiti kake 2 minutke naprej. A potem stvar špila?

In za konec, saj govorimo o dvdjih ne o divxih?

Veljalo bi poskusiti še kakšen drug program za predvajanje DVD filmov, nekateri se kar precej razlikujejo. Morda poiščite Win DVD 4 ali kaj drugega, saj je teh predvajalnikov veliko. Za nasvet povprašajte tudi prijatelja, ki je snemal kopije na 2 cd-ja.

hvala za odgovore, smo včeraj pogledali še drugi harry potter film, pa je bil prvi plošček v redu, drugi pa je okoli 33 minute spet začel zamrzovati – to zgleda tako, da se scena ustavi, pa spet malo preskoči naprej in se čez sekundo spet ustavi, potem pa povsem zamrzne – tako da sploh ne moreš več upravljati z dvd programom…

kasneje smo gledali še 1 film od prijatelja – bil okej, originalni dvd pa tudi špilajo…

Ja, hmmm, gre za dvd-je, ne dvixe.

prijatelju bomo ploščke vrnili, morda bo on kaj pogruntal – me pa jezi, da s temi HP nimamo sreče – sem si pri prijateljici presnela dvixe, pa nočejo igrati tona… kljub novim codecom…
ah, bo že, bomo očitno morali počakati na izvirnike 🙂

T.

imaš predlog, kje staknit predlagani program?
t.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close