Najdi forum

evo mene opet ! rada bi inštalirala kamero-da se vidimo 🙂 točna navodila
prosim,obljubim da ne bom hodila drugam

hehe Maja, spet si ogromno povedala.
Kam jo želiš inštalirati? V kurilnico, da boš vidla kolko olja ti porabi peč? :))

Mogoče ne bi bilo slabo, da poveš model kamere, če že ne kaj več, model windowsov, če že spet ne kaj več, za kaj jo boš uporabljala in kje bomo lahko tvoje posnetke videli.

Vsaj to za začetek…

Premalo si povedala. Če je kaj novejšega, je verjetno USB kamera. Torej moraš imeti USB priključek na računalniku in ustrezna Okna, da bo to delovalo brez težav (Win95, prvi Win98 in WinNT bodo najverjetneje neustrezni). Potem moraš gonilnike in programe za to. Le ti so pogosto zraven v paketu, zato s tem načeloma ni težav.

Če pa bi se rada z drugimi gledala, pa potrebuješ še kak program npr. Netmeeting ali kak Yahoo oz MSN programček. No, tu se pa lahko začnejo težave, če nismo neposredno na Internetu, ampak to je že stvar kakega mojstra.

hahaha drva premog olje ja ja zebe me zdaj bi vse prav prišlo

….: Digital Cam Live Suite 2.0 (TYPHOON) še kaj vtaknila bi jo kamorkoli sam da dela najraje pa v XP PRO.

vidiš z mano ti ni dolgčas

je usb, je net meet.,je msn je je pa klinac ne prime se in so cd in je blizu okno…….

Oki, malo več že vemo, ampak še vedno pa ne vemo, kje imaš problem.
Ne znaš vtaknit?
Ti vtikanje gre pa ne znaš kamere spravit k življenju?
Je kamera zaživela pa ne veš kaj bi z njo počela?

Sicer pa ponavadi zraven dobiš kakšna navodila in cd z gonilniki in programjem. Si pokukala tja, ker tam včasih napišejo dragocene stvari.

Še ena rešitev pa je, da prineseš 7.999,00 v kamna skupaj z knjigico :))

Še nekaj namigov… in letela bo na prvi servis.

kaj pa čeprišparam stroškepa kar ti sem prideš?

🙂

Ure na terenu so še dražje kot za šankom.

veš kaj? nisem blond 🙂 ampak sem ugotovila da ta kamera sploh ne paše na moj WIND. in že jo dilam,spet bom zaslužila no tako do naslednjega problema lp če me boste pogrešali…:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close