Najdi forum

CD pekač se mi je kar naenkrat upočasnil. Kwa je z njim …??? Prej mi je cd speku v 3 minutah zdej pa v petih.!! Nekaj sn ušpiču pa ne vem …
Pa še to v xp- jih … task manager… process…….. večkrat je prižgan svchost.exe. Požre kar nekaj memorije , ali je to xp-jev program al je kakšna posledica virusa??

ajj ajj ajj sami blemi 🙂

Z pekačem je lahko precej stvari “narobe”. Lahko si zmanjšal hitrost pisanja, lahko imaš vklopljeno samodejno izbiro hitrosti pisanja, ki se spreminja glede na prazen medij, lahko imaš rahlo zapackane leče, lahko imaš polno nesnage na čarunalu in ne more sproti “dobavljat” podatkov pekaču, kar spet upočasni peko.
Tako da povej malo več stvari.

svchost.exe pa je Service Host Process in je del windowsov, ki pedena tvoje dllje.

Ja imam nov compaq p 2.4 GHZ , 512 rama itd mislim da ne bi smelo biti problem nesnaga ali zabit disk …. Kupuijem zmer cd-je z najvišjo hitrostjo … edin se mi zdi de odkar sn nortona inštaliral de so ti problemi … mofgoč on vsak file čekira preden ga prenese na disk .. tko de bom pogledu še enkrat nastavitve kot omenjaš za hitrost pisanja in pa norton izklopu pa de vidmo … mislim de bi mi mogu v 3 minutah spečt 700 mb.

Thanks vseen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close