Najdi forum

kaj vam je bolje, da se zadnje spročilo, ki je napisano pojavi na vrh, ali je tako kot je v redu???

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Kaj pa če bi si to lahko vsak izbral v prijavi?

tudi to bo prišlo ven v naslednji verziji in ravno na tem delamo zato sprašujem 🙂

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Tako kot je, je v redu.

Meni je sicer v redu, ampak ker vsem nikoli ne bo prav, je ponavadi edina rešitev, da jim pustiš, naj si sami urejajo, kako bi radi imeli sortirano.
Če v kazalu sporočil klikne na Sporočila, potem naj sortira tako kot zdaj, če klikne na Datum, potem po datumu, če na Avtor, potem……

Edino obisk foruma O strani Med.Over.Net se bo verjetno drastično povečal z vprašanji v stilu EJJJ PRIMOŽ, KJE JE MOJ POST??? 🙂

Ker smo v demokraciji, naredi takole da bomo luzerji lahko sami izbirali kaj
za vraga bi radi v življenju – gladali tako, ali drugače.

drugače je pa meni kar ok, če so novi posti zgoraj, saj veš leta prinesejo svoje….

Sicer pa kot bo večina želela!

Kdaj mo pa lohka slikce gor popali, da vidimo disertacije, ki jih izvaja
velecenjeni W.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Sem opazila na forumu o med.over.netu, da se sporočila z zadnjim odgovorom pojavljajo na vrhu in me je presenetilo, ker to do sedaj ni bila praksa. Ima svoje prednosti in slabosti. Se strinjam s predhodniki, da bi si to lahko sami urejali s pritiskom na “kazalo” ali na “datum”.

Prijazen pozdrav! Karmen Mlinar, svetovalka za dojenje pri La Leche League International <http://www.dojenje.net>

Meni bi bilo še najbolj všeč, če bi se na eni strani prikazalo več sporočil hkrati, da ni treba za vsak odgovor klikati naprej in se pomikaš samo gor-dol.

To pa že lahko narediš, mislim, da je spodaj povezava “Vse na eni”

Meni je bolj všeč tako kot je. Berem večinoma v načinu: vse ne eni strani, in če prvič odprem temo, kjer se je že razvila debata lažje sledim dialogu.

Joj, ne morem verjeti, da sem spregledala to možnost!!!! ;o)
Jaz pa odpiram kot zmešana sporočilo za sporočilom….

Danes se moram še enkrat oglasiti, ker sem končno dojel kaj me moti pri novem načinu prikazovanja. Na vrhu so se začele pojavljati tem, ki so bile načete lahko že pred mesecem in več in je oseba, ki je temo odprla, že davno dobila odgovor na svoje vprašanje. Tako se lahko tema, ki je sicer zanimiva in tudi koristna obdrži na forumu neomejeno dolgo, ostale, ki pa niso tako aktualne pa lahko prehitro izginejo iz prve strani in utonejo v pozabo, ne da bi spraševalec dobil morebiten odgovor. S tem se ne opredljujem kaj je bolje za razvoj debat na forumih, to je stvar politike moderatorja. Pri računalniških zadevah je naprimer brezveze pogrevati stare probleme, ki gotovo niso več aktualni, kar pa morda ni res na kakšnih drugih forumih, kjer se obdeluje bolj splošne in “filozofske” teme.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close