Najdi forum

A mi prosim kdo pove, zakaj se v Wordu 2000 vsak dokument odpre v svojem oknu in kako to preprečiti (v starejših različicah je bilo odprto samo eno okno)??

Namreč – zelo veliko delam z Wordom in imam vedno odprtih več dokumentov (recimo do 5). Problem je v tem, ker zadeva dela vedno počasneje. Hočem odprt nov dokument, pa dooolgoooo odpira mapo z dokumenti.

Potem se naveličam, zaprem vsa okna in ponovno štartam Word, ki dela normalno hitro.

No, saj sploh ne vem, če je to vzrok pa vedno počasnejše delovanje. V čem je finta?

Pri meni, OfficeXP in winXP, v Wordu menu:
Tools\Options, dialogno okno Options:zavihek View – odstrani kljukico pred “Windows in Taskbar”

Na dooolgo pa lahko dela zaradi:
-premalo spomina,
-premalo prostora na disku,
-počasnega procesorja,
-kozmičnega sevanja,
-vsega zgoraj naštetega skupaj.

Kot skoraj vedno, ko govorimo o M$ izdelkih, bom tudi tokrat začel podobno.
Človek včasih res ne zastopi logike njihovih analitikov, ki so si verzijo 2000 zamislili tako kot si sama ugotovila. Za vsak odprt dokument se nasračka ena stvar v toolbaru in to ni možno spremenit.

logika analitikov je zelo logična in jo jaz zagovarjam. Pejt delat v kakšno firmo z zaposlenimi 50 let starimi mamami s trajnimi, ki čim dokument zgine, ne vejo, da obstaja menu Window… Zakaj pa misliš, da se je v Win95 pojavil taskbar? ravno zaradi “zginevanja” aplikacij in dokumentov…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close