Najdi forum

Sem bolj laik na internetu,zanima me kaj pomeni,ko se mi pokaže obvestilosy ghost exe has generased errors and will be closed by windows you will need to restart the program.Anerror log is being created,prav tako pa mi kar dežujejo neka čudna pošta-Symatech…hvala za odgovor in sory za popolno amaterstvo,se bom uču

Najprej vprašanjca, da bomo lažje pomagali:

– kateri OS nucaš?
– ali uporabljaš Norton antivirusni program
– ali je tvoje spolno življenje urejeno?
– kdaj se pokaže tisto obvestilo?

Wega

LPS

odgovori:

-windows 2000
-ne znam
-kako veš da ni
-obvestilo se prikaže ob različnem času,če pritisnem cancel lahko nekaj časa še surfam,če pa o.k. me ne poveže na noben naslov več,nato ga moram ponovno izklopit

– windows 2000 mogoče ni ravno najboljša izbira za začetnika, razen če si začetnik samo na internetu, sicer pa obvladaš

– ne mislim če znaš uporabljati, ampak če uporabljaš. Za mnoge antivirusne programe velja, da ni ravno nujna Bežigrajska gimnazija, da jih lahko uporabljaš. No vprašal sem zato, ker se je McAffe in norton jezil naGhost.exe file, čeprav v resnici ni virus.

– ne vem da ni, samo vprašam. Za poln odgovor je nujno imeti celovit profil uporabnika.;))

– novo vprašanje. Sporočilo se torej prikaže samo med srfanjem? Ali se slučajno prikaže takrat, ko dlje časa ne počneš nič, ampak samo – recimo – daunloudaš.

Torej, dokler problema ne reši klemenxx ti bom težil z dodatnimi vprašanji, samo toliko “da ne izpadnem glup.”

Tom!

Če prepišeš točno napako, kaj napiše bomo že pogruntali rešitev.
Tisto kar si zgoraj napisal, je bolj teoretičen opis, ker si narobe prepisal
iz ekrana.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

hy
sedaj ko sem zagnal internet,mi je preden sem odprl stran izpisalo obvestilce IEXPLORE.EXE HAS GENERATED ERRORS AND WILL BE CLOSED BY WINDOWS.AN ERROR LOG IS BEING CREATED(včeraj je bilo namesto iexplorer sychost)nekaj časa je spodaj pisalo cancel nato pa OK pritisnil sem ok in potem normalno odprl stran

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close