Za Klemnaxx
Zdravo !
Ne nič nisem po novem je pa res, da imam odebeljenega!
(ime namreč) ….
Ti pa na mejle ne odgovarjaš, pa še program sem ti poslal, vsaj reci
če ti zadeva deluje (firewall).
Še malce počakaj, bomo imeli avatarje in bom imel največjega – avatar seveda haha..
ps. a ste vse na vašem koncu tako firbčne ali kaj ???
lp
in sedaj vsi množično iščejo po tabli, da bi pogledali če ma Klemenxx resno odebeljenega !!!
Ne Janez, nič bat, to je posledica dohtarjevega rajcanja s švedinjami :))
Sicer pa Dr., malo se butn na butn net in si preberi zadnje raziskave o švedinjah, ki so le še mit, tako nekako kot francozi, ki že zdavnaj niso več pojem osvajalcev.
Zdaj so in mađarke, pa še bližje so :))
Sicer pa je zadnje čase toliko govora o švedinjah, da predlagam da se forum preimenuje v Računalništvo in problemi z švedinjam 🙂
Ah, odebelitev na bom komentirala, to je vaša moška zadeva. Ker ponavadi imajo moderatorji “odebeljenega”, he, he.. mislim IME.
Klemenxx, a veš, da NISEM dobila tvojih mailov od !!! Tvoj zadnji mail je od 31. avgusta za SP.
Sem pisala emailovcem, kako to, da imam pisma nekoga drugega v predalu in so izgleda kaj ušpičili. Ti bom poslala moj “pravi” naslov, ki zagotovo deluje v redu. Tale Email naj se pa nekam piše!
Menda si to ti pisal, samo jaz ne razumem kaj je tukaj
štos??
DRAGA GOSPA
Sporočam Vam, da sem videl vaše no-
ve cvetlice na vašem vrtu, ki so tako dra-
ge in mi zelo ugajajo. Videl sem tudi zi-
mzelen lepo razcveten. Zgrešil pa sem narci-
ze, tako prikupno gibajoče. Našel sem pi-
sane rože sredi vrta, kjer sem strmel nad zve-
zdo sredi gibajočega gaja. Manjka vam še ku-
žek, ki bi vas čuval. Manjka vam tudi ško-
rc, ki bi vas omamljal s svojimi umetninami.
Vaš vrtnar
No, vsaj nekaj dela prav. Četudi naš službeni mail ni vedno “priden”, ker smo pred kratkim menjali server, he, he…
Zadnjič sem besno pisarila eni prijateljici v EU, pošiljala mejle drug za drugim – od nje pa nič. Je bilo zelo pomembno ker bi morala punca neke delavnice pri nas vodit. In nato dobim en dan prej dobro staro razglednico in na njej piše (guess what?): “Imam pokvarjen računalnik. Kdaj bodo delavnice?”
Nauk te zgodbe: “Ne zanašaj se na moderne komunikacije, napiši slowmail ali dvigni telefonsko slušalko!”
Saj že kar vem, da bodo nato pametni švedinjeljubci še kakšno naprej dodali 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.