Najdi forum

izbira računalnika

Fantu bi rada kupila za rojstni dan računalnik! Ekran že ima, pa tipkovnico in miško…. sam računalnik rabi! Ker se na izbiro računalnika ne spoznam kaj dosti, me zanima kaj mi priporočate! Fanta ravno nebi vpraševala ker pol več nebo presenečenje! Skratka za cirka do 100.000 SIT bi mela enga ki je dovolj zmogljiv za internt, da ima cd plejer …… Nevem v glavnem bolj zmogljivega in ki prenese malo več kot samo igrice….

stokrat hvala vsem ki mi boste dali kakšen koristen nasvet!

Malo več kot samo igrice, kaj ; – >. Takega ni, igrice so najzahtevnejše aplikacije, ki se poganjajo na naših PC jih.
Oprosti, ker ti glede cen ne morem svetovati, ampak ta o igricah me je vseeno toliko spravila v dobro voljo, da sem se moral oglasiti.

Malce delikatno darilo Pikica, kajne? Upam, da ne boš nasankala in fantu kupila v BigBangu kakega EZ Buddieja…

Kar se tiče zmogljivosti ti je že Sith odgovoril. Za 100 čukcev boš seveda dobila bolj spodnji cenovni razred, recimo Celerona 2000 ali kaj podobnega.
Kaj pa če bi vendarle razbila pujska in se odločila za nakup tam nekje okoli 130.000 do 140.000?

Predvsem pa ti svetujem, da vzameš s seboj nekoga, ki se spozna na računalnike, da se bo fant razveselil vsaj solidnega procesorja, dobre grafične kartice, diska, mame plate in seveda tudi ohišja. Nekatere škatle so namreč žal še vedno take kot v času 486.

Cene se po posameznih trgovinah na videz ne razlikujejo dosti, konfiguracije, ki jih dobiš za isti denar pa zelo. Zato pamet v glavo in ne odloči se prehitro.

Res pa je tudi, da bo fant vesel vsakega računalnika – če je sedaj brez njega. Nisi pa nam razkrila, koliko je star, je študent ali že zaposlen in kaj bo glavni namen uporabe tega darila?

Želim ti dobro izbiro in vesel žur!

lp Tajfun

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close