ISDN
Imam nekaj vprašanj glede ISDN-ja.
1.Ali lahko kupiš pri telekomu samo ISDN priključek, na pa celotnega paketa s telefonom in modemom?
2.Ali lahko na ISDN priključiš prejšnji digitalni telefon, namesto novega?
3.Koliko pride samo priključek ISDN?
4.Verjetno tudi ni potrebno že zraven kupiti v paketu ISDN modem in ga lahko kupiš kje drugje?
Hvala za odgovore!Lp, Max
Sicer na vsa ta vprašanja dobiš točne odgovore na brezplačni številki 0808000 od telekoma za ISDN.
Dve leti nazaj, ko sem jaz kupoval, je bil sam priključek le 2000 SIT ceneje kot pa paket s telefoni. Torej je bolje da sem vzel paket…Jaz sem sicer takrat vzel paket 10, ki je vseboval modem Gigaset3070 z dvema brezžičnima slušalkama Siemens comfort.
Skratka karkoli boš kupil oziroma vzel pri telekomu boš preplačal!
Žal ima telekom še vedno monopol.
?? Preplačal?? Čudno, jaz sem tudi vzel gigaseta 3070 z dvema slušalkama, pa nimam občutka, da sem kaj preplačal, če bi takrat v trgovini kupil samo bazo, pi plačal za njo okrog 65.000 sit, pa za vsako slušalko okrog 35.000 sit, telekom mi je pa za vse skupaj kasiral nekaj čez 100.000…. pa še na ful obrokov so mi dali… res sem moral bit vsaj eno leto njihov naročnik, pa kaj? Preplačal bi ga le v trgovini Tudi, če se ne bi zavezal za tako dolgo, zadeve ne bi menjal prej. …. LP!
Forum je zaprt za komentiranje.