OBVLADA KDO XP-JE????
SA kolegom sva malo eksperimentirala za racunalnikom in sva na racunalnik na katerem so bili naloženi win xp nalozila nemske xp-je. (to sva naredila tako da sva pri instalaciji izbrala opcijo izbrisa obstojecih win vp-jev..No iun tu nastane problem: Ko sva ponovno namestila obstojece win xp eng nama noce odpreti dokumentov ki sem jih imel shranjene v svojem profilu c:/documents and settings/miha…javi namrec folder is not accessible. access is denied. To javi samo v profilu prejsnjega administratorja. KAKO NAJ PRIDEM DO TEH DOKUMENTOV
najbrž se moraš prijaviti kot administrator in prevzeti lastništvo nad
dokumenti (take ownership).
ali pa mašino dvigniti v ms-dos (če imaš 32 bit fat), dokumente prekopirati
kam drugam in jih ponovno odpreti.
drugače pa uporabi funkcijo Abrechen hehe..
lp
sem administrator zal pa je to precej nova mašina in je nemorem dvigniti z zagonsko disketo od win98…
ZAnima me kako prevzameš lastnistvo nad dokumenti. Je se kakšna druga možnost? Mapo sem oznacil kot mapo v skupni rabi. Bi to kaj pomagalo ce bi zadevo priklopil na racunalnik z win98?
PS: nemscino zelo slabo obvladam pa je malo manjkalo da bi te ubogal:)))
win xp zahtevajo fat oz fat32 particijo v xp-jih pa je ntfs in ko zaženem masino z zagonske diskete podatkovnega diska sploh ne vidim..
Sicer pa sedaj to ni vec problem, saj sem nekako uspel prevzeti lastnistvo nad datoteko (take ovnership …za…baval sem se kaki dve uri preden mi je to uspelo (ce bi bili win angleški bi mi precej prej).
vseeno hvala
lp
miha
Forum je zaprt za komentiranje.