Peka
Zanima me kako hitro naj bi z Nerotom trajala peka 700 kb velikega filma. Meni je v 35 min. naredilo 30 % filma! A ne bi moglo to iti hitreje?
Sicer je danes prvič, da to počnem, vendar pri glasbi mp3 nisem imela nobenih problemov, sem bila v 2 minutah gotova (45 komadov)!
Prosila bi, če je kakšna rešitev za hitrejšo peko, da se mi opiše postopek!
Lepa hvala!
Sem ja, na 16x in zdaj ko je trajalo celo večnost mi na koncu napiše, da ni dovolj prostora na CD-ju in sem označila, da je na razpolago celih 800MB, film pa ima 700 MB in da bi morala imeti CD-R/RW in ne navadnega CD-R, kakor so mi zatrdili v trgovini.
Meni to ni nič več jasno!
P.S. …pa mi mora postati, ker nakup vse te opreme bi bil brezsmiseln, da si grem spet DVD sposojat v videoteko in čakati na filme.
Ne, ne, CD-R/RW pomeni ali CD-R ali CD-RW, tako, da so ti v trgvini povedali čisto prav. Včasih so še nategovali, da mora biti audio CD-R…
najprej, preden čisto popeniš, prosi kakšnega znanca da ti posodi kakšen svoj CD-R (z oznako 700MB, ker nekateri so tudi 650) in poskusi z njegovim. Mogoče si dobila kakšnega škart ali pa se ne razume s tvojim pekačem, tako da boš morala pač eksperimentirati dalje. Lahko poskusiš tudi s kakšnim drigim svojim, če jih imaš dovolj, ogoče je bil zanič samo eden.
Forum je zaprt za komentiranje.