Najdi forum

kako razkosati mp3

mp3 fajl bi rada razdelila na vec kosov.. tako da bi lahko preskocila po par minut naprej. s katerim programom je to mozno narediti?

Mp3 Splitter

tenks!! dela.. se to.. kaj pomeni glue batch file? je potreben ali ne? In ali obstaja nacin, da sproti preverim kje je trenutek tisine in tam prerezem fajl?

Glue batchfile je datoteka, ki ti razkosane mp3je vrne nazaj v eno samo, če tega ne potrebuješ, potem ni potreben.

Ta program ne podpira, da bi ti kar sam razrezal, kjer je tišina. Je pač zastonj, za kaj takega boš morala pa pobrskati med komercialnimi programi.

mhm, se mi je zdelo, da kaj takega ne bo zastonj. sicer tudi ta program naredi, kar bi rada.. vendar pa tam, kjer razreze mp3, kaksni 2 sekundi tudi odreze proc.. kar je precej motece, ker gre za govorjen tekst. se da temu kako izogniti? mogoce poznas kaksen kupljiv program s katerim bi se to dalo? pa hvala se enkrat 🙂

Pokukaj še semle , je tudi free in zna sam poiskati tišino.

sem sprobala. tisino sicer zna poiskati sam, vendar ne najde manj kot 2 sekundi. Ima pa dober editor in lahko poiscem presledke na roke. se enkrat hvala!!

Najde tudi manj kot 2 sekundi. Pri Silence detection imaš 2 drsnika, Level in Duration. Level ti pove kako “tiha” je tišina, duration pa kako dolga, tu lahko nastaviš vse do 0.3 sekunde. Malo se poigraj z temi nastavitvami in ni k…. da bo našel to tišino 🙂

Sem poskusala levo in desno in gor in dol pa ni nasel :)) v FAQ na homepage pa sem potem prebrala, da je to dejansko problem programa.. je nezanesljiv pri odkrivanju tisine krajse od 2s… skoda, bi mi prislo prav, ampak tudi na roke gre kar dovolj hitro. Sicer tudi ta program odreze del sekunde na koncu izbranega intervala, ampak ce naredim presledek tik pred ponovnim zacetkom, na koncu tisine, potem se napaka prakticno ne opazi. I’m a happy camper :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close