Najdi forum

TV in filmi

Povezala sem računalnik s TV in naštimala na klon. (povezava je prek svideo na skart od tv) Tako imam sedaj na TV namizje monitorja. Do tu vse v redu. Samo, ko pa prižgem npr. BS player ni na tv filma je tam samo črno (podnapisi pa se vidijo) na monitorju pa film dela dobro. Druga stvar, ki me moti, da je slika na tv izredno grda, kot da ne bi bil program dobro naštiman (imam na daljincu samo en gumb za preklop na to povezavo) ni ostrine in barve so nekam medle.
Od vseh napotkov na vseh možnih forumih sem že vsa zmedena. Sledim navodilom, pa kljub temu očitno nisem dobro uštimala.
Imam grafično ati readon 9300.

No uspela sem spraviti tudi film na tv, samo ostrine pa še vedno ni, film sam je še kar v redu sam podnapisi so kot da bi bili razmazani-brez ostrine. Isto izgledajo tudi ikone na tv.

Na dobrem 17″ ali celo 19″ flatscreen monitorju se film da zelo dobro gledat in ne pride do padca kvalitete, kot pri TVju, ki pač ni namenjen kvalitetnemu prikazovanju takih zadev, kot so npr. ikone (kar si sama opazila tudi pri slabi kvaliteti filma). Idealna rešitev je LCD projektor, kjer kvaliteta ostane, stane pa veliko seveda tudi LCD projektor.

No, to je moje mnejne, mogoče pa pozna kdo drug rešitev za te težave.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close