Kje na spletu??
Zdravo,morda bo od vas kdo vedel kje na spletu lahko dobim koledar,ki mi pove kateri dan je to v letu:
Npr.: Iz cestninskega listka iz tujine vidim da je to 285 dan v letu 2001,pa me zanima kateri dan datumsko je to.Šoferji nam nosijo tudi stare listke,pa bi rada dala v poslovno evidenco.
Hvala pozdrav Sonja
Ali pa v excelu
Najprej v A1 vpišeš 1, primeš za pikico v desnem spodnjem kotu celice in povlečeš dol do 366. (v nekateri verzijah je potrebno hkrati držati Ctrl)
V B1 vpišeš 1. jan. 2001 in na isti način povlečeš dol do 31. decembra.
Postopek za 2002 ponoviš v stolpcu C, potem pa lahko označiš oba stolpca (B in C9) in pikico povlečeš v desno. In narediš koledar do leta 2255.
Mrgrhh, presneti mikrosoft excell in njegove fore.
Postopek je seveda potrebno obrniti na glavo: najprej v B1 in C1 cpisati 1.1.2002 in 1.1.2003 in povleči v desno (za kolikor let pač želiš, ampak več kot 255 ne bo šlo), postopek ponoviti v B2 in C2 8z 2.1.02 in 2.1.03) in povleči v desno, označiti obseg (obe vrstici) in potegniti dol.
Ste zdej srečni, ali pa me v četrtek ne bo!!
Wega
Lep, pameten in neverjetno skromen.
Dragi Sonček, tale kamen je v bistvu “Tut ‘ en ‘ kamn” ki domuje zadaj za šišenskem McDrive (mcdonaldsom) v Ljubljani.
Vljudno vabljeni ste bili vsi spraševalci in odgovorjevalci že nekajkrat, pa v resnici ni prišel (skoraj) nihče. Še najmanj kup deklet, ki je po zadnjih zračunih klemenxxu dolžen 19.887.220,00 poljubčkov.
Torej oči na peclje, če ste za se dobimo v ponedeljek, uro bo določil Klemenxx.
Pa štempilko sabo met, če bosta s hmmmom sklepala kakšne pogodbe:))
Wega
Lep, pameten in obupno skromen.
Živjo,že dolgo me ni nihče tako poimenoval,veš kar pasalo mi je.Hvala za izčrpne infomacije o “vaši skriti lokaciji”.Mora biti kul,pa še pozitivne energije je dosti,kamni so ponavadi vir dobrih vibracij,tako,da me čudi da,kar ni in ni folka. Meni je pa mal daleč priti do tja,jaz se raje držim bolj morja.Ampak pride dan ko………!Pa tudi na štampiljko ne bom pozabila,business je business.
Dobri ste fantje,vsi ki ste na forumu,saj mi dostikrat pomagate.
Še se glasim,ko kaj nucam.Mejte se!!!!!!
LP Sonja
Forum je zaprt za komentiranje.