avto-connect
Najlažje je, da narediš bližnjico, katero daš s skupino ZAGON (Startup)
pa se mora zadeva avtomatsko povezati, samo nastane problem:
Ko se ti enkrat prijaviš v xp-je in če preklapljaš med uporabniki, ti bo vedno
težil s tisto ikono. Skratka nekako tako naredi, pa bo ok.
lp
Postavi se na bližnjico, s katero se povezuješ, klikni na desni miškin gumb in izberi Kopiraj/Copy.
Nato med seznami programov poišči skupino Zagon/Startup, jo odpri in spet z desnim gumbom na miški izberi Prilepi/Paste.
Po zagonu windowsov se bo samodejno odprlo okno za povezavo, kjer klikneš Poveži. Če ne želiš tega vmesnega koraka, pri povezavi izključi povpraševanje po geslu. Tako se bo rač. povezal povsem samodejno.
No, to sem storil in res se ob zagonu windowsov pojavi okno za povezavo, a še vedno moram geslo vtipkati sam, saj je polje za geslo prazno. Kaj pa naj storim sedaj, da geslo ostane v spominu in da se poveže sam od sebe?
Sorry ker morim s takimi brezveznimi in začetniškimi vprašanji, a dejansko nimam pojma.
To sem odkljukal že prej, pa ga moram vseeno tipkati sam, vpraša me le, ali želim shraniti geslo za:
– me only
– anyone who uses this computer
Poskusil sem obe opciji, pa situacija ob ponovnem zagonu računalnika ostaja ista.
Saj v bistvu gre zgolj za dodaten nepotreben komfort in ni nič tragičnega, če geslo tipkam vsakič znova, a kakršen koli dodaten predlog bo vseeno dobrodošel.
Morda bi moral uninstalirati ADSL in ob ponovni nastavitvi spremeniti kakšne nastavitve?
Forum je zaprt za komentiranje.