Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija IE-kje so orodne vrstice?

IE-kje so orodne vrstice?

Kar naenkrat so mi v Internet explorerju (6.0, WIN ME) izginile vse orodne vrstice in vsi gumbi – kje se nastavi, da se mi pojavijo nazaj? Ko odprem kakšno spletno stran, je na vrhu le ime spletne strani, potem pa nič več, nobenega gumba, naslovne vrstice,…

Hvala,

lp

Greš na View / Toolbars in nastaviš standard buttons in ostale stvari.

Ne morem iti na “View”, ker ni gumba – izginil je 🙁

Možno je da si vključil full screen. Probaj pritisnit F11. Če ni to jo ponovno pritisni da obnovi prejšnje stanje.

Nop, F 11 sem že tudi probal pritisnit in ni to. Ko pritisnem F 11, pač izgine zgornji rob slike z imenom spletne strani (izginiti bi morale tudi orodne vrstice, če bi jih imel).

Pritisni tipko Alt F (če imaš angleški IE)
ali pa Alt D če imaš slo. IE

potem se boš pa že znašel.

lp

Imam angleški IE in ko pritisnem Alt F, se sliši samo en zvok “pink”, zgodi se pa nič. V skrajnem primeru bom poskusil z reinštalacijo oz. degradacijo IE.

Hvala,

lp

to pa zato, ker MS IE ni aktivno okno.

lp

Deištalacija IE nažalost ni možna, ker je del sistema!
Ti pa toplo priporocam kateri drugi brskalnik, npr. Mozillo ali Opero, je pa še dosti tega. Splača se poskusit, ne bo ti žal! Verjemi, IE je najslabši brskalnik daleč naokoli!

Če je bil brskalnik kdaj nadgrajen, deinštalacija te novejše verzije JE možna, kar sem tudi storil, saj nisem našel druge rešitve! Ko sem preko nadzorne plošče DODAJ/ODSTRANI PROGRAME odstranil MS IE 6.0, je sistem samodejno obnovil prejšnjo oz. osnovno verzijo, IE 5.5, tako da zdaj spet vse deluje.

Me pa res mika, da bi kdaj poskusil tudi kakšne druge brskalnike, ampak dokler ne vem, kakšni so, ne vem, kaj zamujam.

🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close