Kako iz mp3 v…
Za snemanje cd-jev potrebuješ cd pekač. Ko pa kupiš cd pekač, pa običajno dobiš zraven program s katerim ta pekaš lahko uporabljaš (Nero, WinOnCD…)In v teh programčkih imaš tudi opcijo za peko audio cd-jev. Jaz delam tako, da mp3 datoteke spremenim v *.wav (s programom RazorLame) in nato pečem wav-e v programu za cd peko
lp
Novejši Nero-ti (ma ne rabijo biti nevem kako novi no) imajo že vgrajene konverterje, ki kar sami avtomatsko pred peko pretvorijo MP3 v t.i. CD format, kot je to omenil že Wega. Tako, da bi bilo po nepotrebnem izgubljati čas še za pretvorbo.
Priporočam pa, da vklopiš še funkcijo “normalize”, sploh, če imaš različne MP3 datoteke, ki imajo ponavadi različno visoke nivoje glasnosti; s to funkcijo namreč izenačiš nivoje, tako da potem nimaš ene pesmi blazno tihe, drugo pa spet glasno.
LP, Bojč.
Heloučk še enkrat
No tkole, da se pohvalim, mi je uspelo nardit en CD, tko, da obvladam zdej, poslušala sem ga tud.Ja, Wega, sem prebrala, natančno odgovore, tko , da nisem mela problemov.
Pipo, danes sem pa pršla zato, da bi uprašala, kaj nardit, če hočem kar u mp3 na Cd ju.Pa si me že presenetu z repliko in hkrati z odgovorom na moje še nezastavljeno vprašanje. Hvala tud tebi:))
LP vsem
karry
Forum je zaprt za komentiranje.