Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Sovražim računalnik!!!!!!

Sovražim računalnik!!!!!!

Kako vragu si naj zbrišem to prekleto internet optimizer stran. Ko kliknem na kak link, me vrže na to stran. Izbira naključno kdaj me vrže in kakršenkoli link. Tako ne morem sploh do podatkov. Odloči se recimo, da me meče na internet optimizer na linku kje gledam informacije za faks. Uporabil sem SpyBot Search and destroy pa Ad-aware, pa nič! Pa še nekaj…Imam adsl in ko pobiram z e-donkeyem, mi računalnik približno po 2 urah zmrzne. Pa tudi sicer mi rad zmrzuje!!! V mediaplayeru, raziskovalcu…Moji živci so na koncu!!!!!!Sovražim Microsoft, Sovražim Windows, sovražim računalnike. Pred par meseci sem formatiral – bom spet moral? Zaradi prekletih reklam, ki pojedo dušo računalniku – windows se pa brani tako, da zmrzuje!!!!!!!!

Se opravičujem za kakšno nevmesno besedo, lp

Zaradi takele težavice še ni treba formatirat. Je le rezultat tvoje uporabe P2P programov, ki ti življenje znajo malce zagreniti, še zlasti, če ne paziš, ko potrjuješ razna avto sporočila in reklame, ki skačejo po zaslonu.

Dokler ne rešiš zadeve, si naloži kakšen drug browser pa boš imel mir.

Pa še nekaj bi vas vprašal…kako se urejajo datoteke s pomočjo? (*.hlp)

thanx

Hja, nekoč so prodajali penasto palico, ki je služila temu, da si premikastil kompjuter ko te je spravil ob živce, nič pa se ni poškodovalo. Menda je blagodejno vplivalo na živce, torej poskusi. Zanimivo pa je, da se pri zbijanju običajno osredotočimo na monitor, ki je pravzaprav najmanj kriv za vse skupaj. Včasih nasrka še tipkovnica, škatla pod z vso to drobovino pa jo vedno poceni odnese. Vsakdo se kdaj najde v položaju kot tisti pisarniški delavec v filmčku Badday.avi, ki je svojčas krožil naokrog. no, splača se globoko vdihniti in šteti do 265, če ne pomaga pa do 65536.

Še o tvojemu problemu:
spet nekako domnevam, da na tvojemu pisiju ni operacijskega sistema od WMe navzgor, ki bi zmogel obnovitev sistema na zgodnejši čas. Z obiski e-donkeyev, Kaazajev in podobmih ptupejev se ti bo prejkoslej vedno nabralo ogromno nesnage. Ker reklamna nesnaga običajno ne premore uninstall ikonice, si je potrebno pomagati ročno. Preveri v registrski datoteki, kolikokrat in kje se pojavlja besedica “optimizer” in sporoči. Ključe se da izvoziti in njih vsebino prelepiti kot tekst, tako da ti bo vrhovno poveljstvo tega foruma že znalo kaj pametnega svetovati. Jaz ti na žalost ne morem več: pravkar je po mobiju prispelo povabilo na pivo.

Jaha, bom se spravil na delo. Toda tokrat ne bom prizanesljiv, ker SOVRAŽIM ta računalnik. Toliko stvari me zajebava, kot da bi imel ta windows to v programu. In ko nek podatek nujno potrebujem…***freez mr.IE***bravo g.računalnik – še eno leto mojega življenja si vzel. Vi, z vrhovnega poveljstva pa pazite s tem pivom.Da ne bodo pred mojim blokom spet kontejneri razmetani 🙂

Micro$oft

Downloadaj si Ad-aware pa bo 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close