Najdi forum

Sodelavkin osnovnošolec išče CD windovs 95. Nikjer ga ne dobi, zato sem še jaz poskusila na tem forumu.
V pričakovanju, da se bo tukaj našel, vse lepo pozdravljam!

Ammm, pod mojo mizo ga (jih) ni, v kupu zraven nje tudi ne. In tudi nasploh tale forum nekako ni namenjen iskanju izgubljenih piratskih stvari.

Ampak vseeno, zgoraj imaš moj mail, da na štiri oči (ali na 20 prstov) rečeva kakšno o tem, da ne bo kakšen inšpektor Primožu blokiral dostop do foruma, ker podpira piratstvo in nelegalne posle 🙂

Ker sem z upravljanjem na računalniku še začetnica, nisem vedela da iskanje takšnih informacij ni primerno.Se opravičujem za dejanje, ki sem nevede storila.
Sedaj pa bi tudi sama potrebovala nasvet, kako pridem do tvojega e-maila.Ko sem kliknila na nick, nisem razumela kaj pomeni vprašanje, ali želim ustvariti račun.
Verjetno se smešno sliši, vendar z delom na računalniku sem samouk in tudi med tamladimi več nisem.Trudim se po svojih najboljših močeh,pač.
Lep pozdrav

Saj pa nisi nič takega vprašala v zvezi s tem kopiranjem cd-jev. Saj pa to itak vsi počnemo – vključno s hmm-jem (razen če ne ve gospodarit z denarjem ali pa ga ima preveč). Ampak veš….”formalnosti”.
Z e-mailom je pa tako, da ne dostopaš do pošte z e-mail klientom in nimaš računa. Ta link pa odpira nova sporočila direktno v klientu. Verjetno dostopaš do pošte le preko spletnega vmesnika, ne? Potegni miško do njegovega nicka (imena) in boš v spodnji vrstici explorerja videla njegov e-mail naslov. Zapiši ga in pošlji kot pač pošiljaš.

lp

Imam originalni Windows 95 .,ki ga ne rabim več.Piši na mail.

Pozdravljen, Boštjan!

Hvala za vzpodbudne besede in obrazložitev, kako priti do e- maila. Bom takoj poskusila. Lp Darinka

Spoštovani Aleš!

Zahvaljujem se za tvojo prijaznost, vendar mi ga je že oblubila Katarina.
Če mi pa ne bo kaj jasno glede dela z računalnikom, pa se bom še oglasila na tem forumu.Lp Darinka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close