Najdi forum

precej čuden problem

Moj problem je precej bizaren. Trenutno tipkam eno daljše besedilo na laptop-u Gericom. Problem nastane, ko odprem in začnem delati v Word-u. Takrat se ventilatorju na računalniku čist zmeša in imam občutek, da mi bo računalnik vsak moment pregorel. Če pa grem v kak drug program (zdajle na primer Explorer) se pa ventilator čisto umiri, pa to neglede na to, da Word-a sploh nisem zaprla.

Aja, pa to ni slučaj, ker se to konstantno ponavlja že ves teden…seminarska pa gre zato bolj počasi.

Tole norenje ventilatorja je že prav nadležno, ker totalno moti mojo koncentracijo.

Upam, da moj post ne bo sprožil salve smeha, pa da se bo našel kdo, ki mi bo znal pomagat.

Lepo nedeljo vsem
andreja

Zivjo!

Kolk je dolgo to tvoje besedilo ? A se ti enak problem pojavlja ko odpres v wordu kaksen drugi tekst,kaksen krajsi?
Zasilna resitev. Ce te brnenje ventilatorja tako moti,pa dej dela seminarske naloge pisi v kasnem drugem programu,potem pa jih prenesi v word pa tam dokoncno uredi.

Lp

Andreja, če tvoja seminarska naloga ni skrivnost, mi pošlji to datoteko, da vidim, če nimaš morda kakšnega macro virusa.
Vsekakor si nalogo redno shranjuj na diskete ali cd, da ne boš slučajno izgubila dosedaj opravljenega dela.

Tajfun, poslala sem ti datoteko.

Trenutno delam v neki drugi datoteki, prav tako v Wordu pa se je očitno tale zadevščina razsejala tudi v to, ker imam zdaj še tukaj isti problem.. Ali lahko kaj storiš plis plis plis
andreja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close