Najdi forum

HAJ

Kdo ve kaj je z emailom? Že par dni je moteno danes pa ga sploh ne morem odpret.

Čao Pika

Glih sem hotla odpret tole temo, pa si me prehitela. Tud jaz sem že vsa živčna zarad tega, ker čakam eno pošto,… :-((( zdej pa tkole. Kaj je le narobe ??? A je zmrznu ???

Lp.

Če imata v mislih email.si, ta je itak skoz moten in nezanesljiv, zato bo treba malce razmišljat o kakem drugem ponudniku, da bo poštica pravočasno v mlinčku.

Hajlo

Lahko predlagaš kakšnega dobrega,da se ne bo to dogajalo’

LP

Jaz naprimer uporabljam yahoo mail, ki nima kakih večjih izpadov, pa tudi spama ni prav veliko, seveda če svoj naslov ne talaš kar vse na okoli.

Pred nekaj meseci sem yahoo zamenjala s hotmailom. Od takrat vedno, ko grem gledat na yahoo, če je kakšen nov mejl (od koga, ki ne ve mojega novega), je POLNO spama. Grozno!!! V inboxu in bulk mail-u. Ne moreš verjet, koliko se ga nabere v nekaj dneh. Nimam pojma, kako je to možno. Sicer sem že prej dobivala kakšen spam, ampak po 10 ali 15 na dan je pa too much!

Tudi volja dela kar v redu. Saj je vseeno, če ne želiš dostopati do interneta preko njihove številke, imaš pa odprt poštni predal z dvema dodatnima psevdonimoma, pa še spletno stran si lahko omisliš:).

po moje je najbolj če si narediš mail na hotmail.com- je hiter, zanesljiv, in res odlicen.

-email.com
-volja.net
-yahoo.com
itd

email.si…………..sucks

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close