Najdi forum

Rada bi odpovedala svoj mail naslov na yahoo, zato ker odkar ga imam, kadarkoli kliknem na enega izmed imen na forumu, se mi namesto njegovega mail naslova prikaže yahoo mail, tako da ne morem nobenemu več pisati, ker se mi ne prikaže njihov mail naslov. Kaj moram narediti?

kaj pa če bi namesto klikanja na naslove sama vpisala e-naslov

Probati ni greh.Več pa ti bodo povedali kompetentni za to vprašanje.

Lp

Včasih je luštno blo: brezplačni hot_in_podobni_maili so delovali le, če si šel na njihovo stran in se tam prijavil. Kot izgleda, je danes drugače.
Pravzaprav se takih mailov ne odjaviš. Enostavno ne hodiš več nanjo, pustiš jo, da obupano joka za tabo:”zakaj zakaj zakaaaaaj…” in se ne meniš za to. Moja pred petimi leti narejena na hotmailu verjetno še vedno čemi nekje v kotu in se kuja, če je niso pobrisali s strežnika lastniki.
Drugo pa je vprašanje, kaj se dogaja z imeni na forumu. (brčas na TEM forumu?). Vedet je treba, da ga včasih piškotki kaj zašuštrajo (Briši piškotke IE: Orodja/internetne možnosti/brisanje piškotkov in velikonočne potice), včasih pa outlook ekspres (orodja/računi/pošta/… potem pa na primer …Yahoomail/odstrani).
Bo že treba kakšno besedo več napisati, če gornje ne bo zaleglo.
Eh, bi ti rekel da piši na privat, da se za kavo domeniva, pa kaj, ko te bo spet na yahoo vrglo:((

Cookies – zbrisani. Pa še vedno nič. Saj bi ti na mail pisala, pa kaj ko se mi namesto tvojega maila prikaže yahoo sign up to send a new mail!! Brrrr.

Šla sem na tools, pa internet options, pa tam malo klikala in glej ga hudiča, ko sem kliknila na program, je povsod pisalo microsoft outlook, razen v eni vrstici je pisalo yahoo mail, takoj sem spremenila in DELUJE. Vidš ti ta yahoo, se ti kar ušunja tja kamor ni treba. hvala in velik pirhov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close