Najdi forum

Živjo

Zanima me kaj moram storit, da bojo na internetu (na slovenskih straneh) vidni šumniki na že napisanem tekstu in na tistem ki ga pišem jaz.

Pozdrav

Tomi

Pojdi na orodno vrstico – View in izberi Encoding. Tam boš našel kar nekaj pisav.

Hvala pomagačka!!

Morda tudi veš kako nastavim tipkovinico na slovesnko (privzeto). Če kliknem na tisti okvirček desno spodaj kjer je oznaka En in potem izberem SL, ostane ta SL samo dokler ne zaprem določenega okna. Potem moram spet označit. Če pa želim na nadzorni plošči kjer je možnost tipkovnice spremenit v Slovensko kot privzeto mi sistem ne dovoli. Kakšen namig?

Še enkrat hvala in lep pozdrav

Tomi

prav v Control panel -> Keyboard -> Language se natavlja privzetost…Izberi EN , pritisni delete..Potem Apply…Javi ti , da trenutno ne more spremeniti, se bo pa spremenila nastavitev on naslednjem zagonu racunalnika…Dodatnih nastavitev od SL pa ponavadi vecina uporabnikov sploh ne potrebuje, razen seveda, ce nimajo angleske tipkovnice..

kako pa v outlooku naštimam šumnike v orodni vrstici in tisti pod njo (sporočila, prejmi/pošlji…)

lp andrej

Takega problema pa še nisem imela, Andrej. Probaj naredit, kot je svetoval GuGu.

Kateri sistem uporabljaš?

V nadzorni plošči preveri kako imaš nastavljena področne nastavitve ( regional options ) in če imaš privzeto slovenščino in central europe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close