Najdi forum

ti zoprni kodeki!!!

Lep pozdrav!

Ker sem si kupila nov disk in na sveže naložila Windowse, moram sedaj naložiti tudi kodeke. Do sedaj sem naložila: AC3 filter, DivX 5.0.3.Pro Bundle, Xvid Mpeg-4 codec ter DivX 311 alpha codec. Slika dela povsod normalno, zvoka pa ni. Zvoka pa ni le pri filmih, temveč ga niti ob startu računalnika, ko se zaženejo Win, niti ko zarolam kaksen MP3. Predvidevam, da potrebujem kaksen obicen audio codec. Katerega?

In še to. Ali mi nekdo prosim našteje vse tiste kodeke, ki jih je pametno imeti na računalniku, da stvari laufajo tako kot je treba. Da bomo navadni smrtniki enkrat za vselej vedeli kako in kaj in vas prenehali obremenjevati s stvarmi, ki so bile vprašane že milijonkrat.

Hvala pa lep dan!

Kaj pa če bi najprej namestila gonilnike za zvočno kartico? Pozabljiva miška si!

A to moram tudi? Hmmm, kako pa vem, katero zvočno kartico imam in katere gonilnike moram namestiti?

Tajfun, hvala pa sorry, nisem ravno najbolj brihtna, kar se racunalnikov tice.

lp

Ob nakupu računalnika si najbrž dobila tudi cd z gonilniki za zvočno in grafično kartico. Če je Windowsi sami ne prepoznajo, brez njih ne bo muzike. Nekatere zvočne kartice so vgrajene na matični plošči, za katero moraš prav tako imeti cd.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close