Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Default path za Moje dokumente

Default path za Moje dokumente

Win2k in XP imajo default path za Moje dokomente na dokaj neprikladnem mestu. Kje v registru lahko spremenim privzeto mapo za shranjevanje?

Lep pozdrav!

Če niste ravno strokovnjak vam svetujem da se registra ne dotikate, ali pa ga vsaj prej varnostno skopirajte.

Bojim se da vas nisem razumel kaj je narobe s mestom te mape? Kaj vas moti in kaj bi radi storili? Saj v bistvu je vseeno kje je mapa, večinoma itak uporabljate bljižnice do nje. Če pa bi radi recimo spremenili v Officeu mesto kam naj shranjuje pa je to pod njegovoimi možnostmi nastavitev, kjer lčahko določite katerikoli drugo mapo in te nastavitve shranite v predlogo normal.

Karin

Nič ne rabiš v registru: desni klik na My Docu in zberi Properties in kjer je target nastavi novo pot.

Sicer ne vem, kaj te moti ta lokacija, ker je vseeno zelo ugodne, glede na to, da primeš cel profile in ga neseš drugam.

Lp, MiŠek

To, Miško to!

Prejšnja lokacija me je motila, ker mi je skoraj vsak program nudil shranjevanje predaaaleč v globino map na disku. Moje dokumente imam raje na rootu, da je čim manj nepotrebnega klikanja. Uporabljam namreč Windows Commander in nič več Explorer.

Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close