Najdi forum

Outlook me ne mara :(

lep dober vecer..

dragi moji strokovnjaki, nujno rabim vaso pomoc..

outlook express mi je danes kar naenkrat zacel povzrocat probleme..maile mi lepo sprejema, vendar jih lahko berem le v preview-u. ko probam katerega koli odpret napise tole: “Outlook Express could not be started. it may not be installed properly. make sure that your disk is not full or that you are not out of memory.” potem v oklepaju napise še tole zadevo: 0x8004104F.
ko hocem odpret address book,napiše da se tud ne da in da ni installed properly.

ne razumem no.. a je kaksen virus to mogoce, ker mi je do danes delalo vse perfektno!!.. moj disk ni poln pa tudi prostora je dovolj, tako da.. joj.. HELP ME PLEASE!!.. a bom izgubila vse svoje maile v bliznji prihodnosti? se da zadevo kako rešit brez da računalnik peljem na popravilo??

zalostna-in-racunalnik-razbijajoca-sitna-neprespana-in-pomoci-potrebna Puncka

HVALA VSEM!!

Če si pa res tako potrebna bomo pa probali pomagat 🙂

Najprej seveda preveri, ali tvoja mašinca res ne vsebuje virusov, saj antivirus program imaš, kajneda?

Ko si prepričana, da mašinca ni okužena z kakim azijskim virusom, zaženi scandisk, kar tudi ne more škodit.

Ko narediš to, probaj še enkrat naložiti IE, katerega del je tudi Outloook Express.

Preden pa sploh začneš karkoli, pa verjetno tudi ne bi škodovalo, da si narediš varnostno kopijo vseh sporočil, naslovov,…(Export Messages, Address Book).

Če ne bo bolje pa povej bomo pa še kaj pogruntali.

Punčika, naredi tole: Pojdi na internet in downloadaj program Aware6, najdeš ga na google.com. Je 1 Mb in ti fajn spuca računalo raznih skritih črvov in uploaderjev in downloaderjev.
Potem še poskenirej računalnik z antivirusnim programom, ali pa še zaženi msconfig v vrstici start/run programs. odkljukaj vse tiste v zagonu, ki ti ne koristijo … npr online dialer, commercials, sex, teen itd…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close