Mnenja o Mozilli..
Ga uporabljam ze lep cas. Po mojem mnenju malo boljsi od MSIE: lepsi prikaz (razen obcasnih problemov s stranmi, narjenimi posebej za IE), hitrejse nalaganje, ugodno ravnanje s piskotki. Edinole password manager so mal zakompliciral, mi gre ze prav na jetra. Mail program je uredu, ceprav ostajam pri Outlook Expressu; moznost preoblacenja (skini) tud …
All in all, prov fajn programcek –> programcek, ne pa mamutska aplikacija (20+ MB) kot je IE.
Jst: poglej na tole stran http://plugindoc.mozdev.org/windows4.html, kjer so navodila, kako dodas v mozillo druge download managerje
O Mozilli lahko rečem le SUPER brskalnik. Uporabljam jo že pol leta in se mi ni nikoli sesula ali zmrznila računalnika. Meni se password manager zdi veliko boljši kot v IE, bolj pregleden. Predvsem pa ima tabe (ko jih enkrat začneš uporabljat ni več poti nazaj) in že vgrajeni pop up stoper, že integrirano iskanje z googlom in še in še res dobrih stvari. Skratka priporočam ZELO.
IE je odšel pri meni v zasluženi pokoj. Dovolj dolgo sem podpiral malega mehkega.
Forum je zaprt za komentiranje.