Računalnik se ne more normalno ugasniti
Hojla,
sem ga zgruntala. Problem je v Outlooku, saj kadar ga uporabljam se potem Win ne dajo normalno ugasniti. Kadar delam z drugimi programi, ni problema. Zadeva se dogaja, odkar sem imela nekaj virusov v e-pošti, ki sem jih počistila (z NAV) in očitno je šla kakšna datoteka preveč…
Tajfun, zgoraj je napisal moj mail, hvala!
Hvala, za opozorilo. Ne boš verjel, sem že dvakrat klicala na Siol in tam mi zatrjujejo, da je vse OK. Zdajle sem pa že zelooooo jezna! Ko sem klicala tja pred dopustom me je en (očitno) pripravnik hotel prepričati, da vklop funkcije avtomatskega odgovora ni možen, ko sem vztrajala, je ob spraševanju soseda le uspel zadevo narediti, očitno kar precej temeljito, he, he,… Mimogrede – nepravilna angleščina je maslo tega pripravnika, saj sem mu besedilo naročala preko telefona, moja angleščina je precej boljša. Ker so me že prijatelji opozorili, da se neaktualni avt. odgovor še vedno pojavlja, sem že dvakrat klicala na Siol, kjer mi zatrjujejo, da je vse v redu, pa očitno ni. Hm. Skrajni čas, da skenslam Siol in si najdem drugega ponudnika!
Forum je zaprt za komentiranje.