Neprofitno stanovanje
Lepo pozdravljeni
Nameravam poslati vlogo za neprofitno stanovanje, pa sem prebral navodila za izpolnitev, pa vseeno ne dobim iformacije, ki si jo želim.
S punco, ki ima 10 letnega otroka,katerega oče nisem sam, bi rada zaživela skupaj. Oba imava čez 30 let in živiva vsak pri svojih starših. Jaz v Ljubljani, ona trenutno že leto dni v Hrastniku, prej pa 30 let v Ljubljani. Se lahko prijavim na razpis MOL in pod zunajzakonsko partnerico napišem njo in zraven še otroka, ali je njeno trenutno stalno prebivališče lahko problem. Prav tako je vprašanje skupno gospodinjstvo, ki ga ni… Bi morala ona zaprositi za stanovanje v Hrastniku in jaz v Lj kot samec? Kakšne so najine možnosti, saj nama kmalu poteče status mlade družine do 35 letnikov…
Vsa ta neodgovorjena vprašanja mi ne dajo spati, zato vas prosim, če je kdo domač na tem področju, naj mi prosim pomaga odgovoriti.
Res hvala!
Sem prepričana, da nista edini takšen primer v Ljubljani – ni ti treba zgubljati spanca zaradi tega. Je pa to en tak catch22 – ker ne živita skupaj, težko govorimo o zunajzakonski skupnosti in skupnem gospodinjstvu, kar pa bi uredila, če bi dobila skupno stanovanje 🙂
Zakaj pa je začasno ne prijaviš pri svojih starših?
Forum je zaprt za komentiranje.