Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Ali še komu ne uspe…?

Ali še komu ne uspe…?

…prodati hiše?

marisikomu, ki ima nastavljeno oderuško ceno,…..

Jaz bi kupila hišo takoj!!!!

Pa cene niso po mojem okusu, tako da MI JE NE USPE KUPITI.

Imam občutek, da se v zadnje pol leta ni prodalo NIČ. Na napremičninah so eni in isti oglasi že po leto in pol. Mi smo prodajali stanovanje, pa smo obupali, ker ni bilo nič zanimanja. Bo treba zgleda še malo počakati.

Nam ne uspe prodati stanovanja, pa nimamo visoke cene…..saj bo,….malo je treba potrpet.

bi radi bratje in sestre prodali domačijo za ceno par let stare bajte izpred 6ih let nekje tam v LJ…morajo plačat kredite za svoja stanovanja…bajta pa iz leta 1950 in niti slučajno blizu ničesar..

Bom počakala še par let, da se bajta podre in kupila samo parcelo…

Jaz jo prodajam za manj kot tretjino ocenjene vrednosti, tako da gre prej za simbolično ceno, kot pa za oderuško, pa še vedno ni kupca.

Janko, kje imaš to bajto?

Najdeš jo na:

Najdeš jo na:
[/quote]

Eh, pubec!tu jih je polnomnogo gor. Katera je pa tvoja?

Najdeš jo na:
[/quote]

Eh, pubec!tu jih je polnomnogo gor. Katera je pa tvoja?[/quote]

Tista, ki je nenavadno poceni le dvomestna številka v jurjih ocenjena je pa 3x toliko in še malo več, ne smem pa točno povedat katera, čene bo Primož hud.

Sej ni čudno, da je ne prodaš, če se Primoža bojiš!

Tisti, ki imajo resen namen, jo bodo že poiskali, za firbce pa itak ne mislim cele dneve na telefonu viset.

Znanci prodali stanovanje in kupili hišo. Prijateljica prodala stanovanje kupila drugo. Za eno stanovanje je cincala v enem tednu prodali drugemu. Vse v oktobru letos.

midva pa en poslovni prostor oddajava, enega prodajava, imava še 4 stanovanja ki bi se lahko oddala vendar jih je potrebno zrihtati, ker ni kaj dosti sploh narejenega in jih zato nihče noče, ker se jim neda opremljati, beliti, polagati,…ah bomo pa počakali, se bo že nekdo našel. saj bi sama vse uredila, če bi kdo plačal 🙂

Kje so lokacije teh štirih stanovanj?

Nam tudi ne uspe kakor vidijo,da bi bilo potrebno še malo pomigati je vsega konec.Pa se ne proda ne hiša ne stanovanje posamezno…zdi se jim predrago..pa ni ne vem kakšna cena…bomo pa še počakali.Jaz pravim za vsako stvar se kupec najde okusi so različni.Kdaj pa bo bomo pa videli………

Kar jaz poznam stanovanj, ki se ne prodajo, je to predvsem zaradi cene.

Zanimivo je, da so jih lastniki kupili zelo ugodno zaradi določenih pomanjkljivosti, prodali pa bi jih radi po ceni za prvovrstno nepremičnino. To pa ne gre. So vmes že pozabili, zakaj točno so se odločili za nakup 🙂

bravo metulka!

staraa si interesent sa hiso?
Lp”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close