Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Stara kmečka hiša

Stara kmečka hiša

Pozdravljeni!

Kupili bi staro (cca.100let) kmečko hišo na območju Gorenjske. Cena do:58.000eur.

Če ima kdo kakšne info. naj me prosim kontaktira na polona1803@gmail.com

Hvala in lp.

Si že pogledala nepremičninske oglase na netu?

Hiš je kar nekaj.

lp

bi jo prenovili?

Hiš je precej, ja, ampak ne za ta denar…

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Ej ŽG, mogoče je pozabila šr kakšno ničlo pripisat?;-))))

Ko boš pripravljena več denrja dat, mogoče se še kdo oglasi.;-)

Lp,
Aja

za dobrih 13 MIO ne boš dobila nič. Toliko je ponavadi vredna samo zemlja…

Ja obnovili bi jo.

Hmm ne vem no, če je podrtija stara 100let, vredna kaj prav dosti več kot zemlja, kaj ti misliš Aja*..:-)))))))))

1803 NAPISALA:
Pozdravljeni!

Kupili bi staro (cca.100let) kmečko hišo na območju Gorenjske. Cena do:58.000eur …

Oprosti, napisala si HIŠO in ne PODRTIJO! Zraven hiše paše še zemlja, a ne???;-)))))))))

Za tak denar pozabi na Gorenjsko, imaš pa veliko možnosti v Zasavju.

Ha ha, kako si eni to fino zamišljajo. Hiše, stare, podrte ali cele, s počeno steno sli udrto streho – Gorenjska ima ceno!!!!!!!!!

Sem prej malo prehitro številko prebrala.

Za Gorenjce mogoče… jaz ne bi šla tja niti zastonj.

Za Ajo: zebe te lahko tudi v Zasavju, kmetov imaš dovolj v Prekmurju, škrtarjev, ki bi si dali za pet par izvrtati luknjo v kolenu, pa v Savinjski dolini, zakaj te torej vleče ravno na Gorenjsko? 🙂

Mi prodajamo staro kmečko hišo (stanovanjski del prenovljen, parcela 21000m2) v Halozah (okolica Zgornjega Leskovca pri Ptuju) za 41500€, če te zanima.

Zmenjeno. Poklič me na : 041-284-586

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close