Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine novogradnja v Miklavžu

novogradnja v Miklavžu

Zanima me,če je obvezen nakup parkirnega mesta ob nakupu stanovanja.Govorila sem namreč z posrednikom za prodajo nepremičnine,ki mi je povedal,da je nakup obvezen,čeprav smo si lokacijo že ogledali in nič ne kaže,da avtomobila ne bi imeli kje parkirati razen v garažni hiši.
Kot sem ga razumela je to pogoj in me je kar minilo do tega nakupa.Ima kdo izkušnje s tem?

raje se vprašaj, čigava so ostala parkirišča, kje boš čez parkirala,če jih zaprejo, in kje bodo parkirali tvoji obiski
Če si pametna, takoj kupi 2 parkiršči in bodi vesela da jih imaš

ja in za eno bom plačala 7000€ in,če štejem vse svoje oz.najine prijatelje imamo premalo dva parkirišča tako,da ne mi flancat s takimi.
Avto ni vreden več 7000€ jaz bom pa za parking toliko odštela in to v Miklavžu pa niste diht no raje ostanem še naprej v Mariboru kjer imam parking še gratis oz.pripada najinemu stanovanju.

Nesojeni sosedje v Miklavžu si bodo oddahnili. Pa kako si drzneš nekoga ozmerjati, da ni diht, ker ti je povedal točno tako, kot je.

Strupenjača!
Je vse vredu ali si vstala z levo nogo?
Napišem pač svoje mnenje tako kot ga vsak.In,če se z nečim ne strinjam in se mi ne zdi sprejemljivo to tudi povem.Ali naj mogoče ploskam na to ceno in izjavim kako so njihova parkirišča ugodna za nakup?
In,če nekdo prodaja naj v opisu navede točne podatke,da je nakup obvezen ne pa,da bodoči kupec izve komaj ob ogledu stanovanja,da je pogoj za nakup stanovanja tudi parkirni prostor.
Ko smo jih opozorili na to pomanjklivost so sedaj dopisali to k njihovi ponudbi in tako je tudi prav.
Ti pa očitno nimaš pojma in si ena izmed naivnih ovac,ki ji lahko vsak vse in za vsako ceno proda.Le tako naprej,ker takšne trg potrebuje!;)
Želim ti lep dan in,da jutri vstaneš na desno nogo.

če maš staro kišto pejt iskat kaj rabljenega

Avto ni toliko star in je vredu ohranjen je pa res,da je parkirni prostor več vreden.In v lasti imamo nepremičnino,ki bi jo prodali in razliko doplačali za nakup večjega stanovanja.
Hvala bogu,da nismo več začetniki pri nakupu stanovanja,ker danes nekje štartat od začetka ni lahko.Seveda pa bi mi lahko stal v garaži avto višjega cenovnega razreda ampak nam je prioriteta večje stanovanje.Avto nam ni statusni simbol ampak le prevozno sredstvo.

Še vedno nisi pojasnila, kako lahko nekomu takole zabrusiš, da ni diht, da je ovca in nevemkajše vse, pa tudi tega ne, kje bi parkirala, če ne na svojem parkirišču. Vtaknila sem se izključno v tvoje obnašanje na forumu (in preberi si v pravilih uporabe, kakšno bi moralo biti – to pa piše, ne bo treba nič opozarjat, naj dopišejo).

Ne vem zakaj te komentar tako moti?Si mogoče iz logov nepremičninarjev ali pa si svetovalka za javno komunikacijo?
Malo si poglej komentarje na spletni strani 24ur.com in potem moraliziraj o vsebini,ki je zate neprimerna ali pa preprosto ohrani komentar zase,če ti najeda tvoje živce.

si zadela poanto, prodajalec teh parkirišč ti odgovori, da takoj kupi 2, nato pa ga mora piarovka braniti.

ne prodajam.Znam pa razmišljati tudi dva koraka naprej, ne pa 2 cm.
Ker poznam te balkanske variante..
Čez pol leta na MONu:
Joj, sedaj so pa vsa parkirišča zaprta, nimamo kje parkirati. Smo parkirali pri sosedu, pa smo dobili preluknjane gume, polomljeno ogledalo, avto je opraskan. Naj vzamemo Čeferina ali Matoza?
Pa še bolje: smo imeli en avto, pa je še šlo, sedaj pa ima partner še enega, pa nima kje prakirati.Naj kupimo novo stanovanje? Ali lahko tožimo prodajalca, ker je zaprl lastna parkirišča?
Bruhbruhbruh
Pa daj navadite se že, je lastnina sveta in da zastonjkarstva ne bo.

Klasične zgodba zdaj je parkirišč dovolj potem pa slovencelj postane star 18 let, naredi izpit, kupi avto in kar naenkrat je na družino že en avto več, potem so še obiski itd. Res je, da 7.000 EUR ni malo glede na to, da je samo za to, da bo avto gor stal, ampak žal ne gre drugače.

ja ponavadi investitorji tako nastavijo, žal posrednik pove to kar mu naroči le ta, tak da,…
Tudi mi smo morali kupiti parking, pa to za 8500 v Lenartu. Smo kupili pri enaki agenciji, samo pri tej novogradnji ni bil nakup pogoj, ker je parkingov manj kot stanovanj.

Sem začudena, da vas toliko moti, da ne kupi parkirišča. Jaz osebno bi ga, že zaradi izkušenj. Kaj imate vsi toliko denarja, da kar povprek kupujete parkplace? Jaz imam stari avto, ki mi dobro služi. Kupila pa sem si garažo.
Ni za reveže? Meni nekdo, ki kupuje novogradnjo ni revež. Ali pa imate vsi na forumu toliko denarja, da kupite kar tri parkirišča zraven? Jih zgradijo za vsakega tri?
Jaz tega ne verjamem, da mora kupiti kupec obvezno parkirišče? Kaj pa nekdo, ki nima avta ( različni razlogi, tudi zdravstveni)? Zakaj bi moral kupiti? Pa dajte se malo poslušati.

je čist razumljivo če nekdo nima avta, ali ga ne more imeti, to se verjetno da dogovoriti. Razlog zakaj forsirajo nakup, pa je čisto logičen; ponavdai ima vsaka družina vas dva avtomobila, tako da,…

Jaz se strinjam, da so sicer cene parkirišč nenormalno visoke in mogoče ni najbolj prav, da se pogojuje njihov nakup zraven stanovanja, po drugi strani sem pa prepričana, da boš kdaj dobila kakšen obisk, ki bo mogel nekam parkirat in nebi bilo pravično, če bi na parkirišču od nekoga, ki je pa za to plačal in potem nima kam parkirat. Ne poznam situacije v tvojem kraju, če je dosti parkirišč ali ne, ampak žal je vedno bolj pogosto to, da nimaš kam parkirat, kot pa da bi lahko. Zato je po mojem parkirišče pametno kupit, probaj se še za ceno spogajat, v najslabšem primeru pa parkirišče prodaj, če ne misliš tam parkirat, tudi če za nižjo ceno, če ti res nič ne koristi. V nekaterih krajih se grebejo za njih in se jih da prodat, odvisno pač kje.

Ker bo verjetno prodanih stanovanj manj, bo po mojem parkirišč tako dovolj, sam pač veš kako je- da prodajalec pač hoče zaslužit kjer je le mogoče. Mogoče se pa da, glede na splošen upad prodaje nepremičnin in z ustrezno velikim kupčkom gotovine, dogovorit, da ti parkirišče dajo gratis :))

Pa kako se vam da . . .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close