Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Kupim Medvode, Stanežiče, Gunclje

Kupim Medvode, Stanežiče, Gunclje

Kupim eno ali dvosobno stanovanje v Medvodah, Šentvidu ali Guncljah.

Jaz prodajam stanovanje v Stanežičah, staro 7 let. Je pa drugače na nepremičnine.net, dvosobno. Če te zanima kaj več, se mi javite.

lp P

a to je v najvišjem nadstropju? En parkirni prostor? Kaj pa če imamo dva avtomobila, se da skombinirati? Sem slišala, da so ti blokci bolj na vlažnem delu, je kaj težav s tem? Hvala v naprej!

ja, to je tisto. Kupila in opremila sem ga zase, a potem sva se z bodočim možem preselila k njemu in imam zdaj oddanega paru. Kar se vlage tiče, v stanovanju brez sledu. Je pa bilo nekaj težav v kleti. Parkirno mesto res le eno, je pa nekaj prostora ob ograji in kadar smo imeli goste, so parkirali pri gasilskem domu, ki je zelo blizu.
lp

Na Stanežiče 123 prodajajo 50m2 polkletno za 106.000 pa ne gre v prodajo. Je prazno zaenkrat, še novo, ne vseljeno…. Bi se dalo še kaj za ceno pogovarjati? Je ogled možen, recimo v ponedeljek med 17 in 18h? lp;Mojca

Nič čudnega da ne gre v prodajo, ker je to dejansko stanovanje, katerega večji del je pod nivojem zemlje..
Moje ima popolnoma opremljeno kuhinjo, z dobro belo tehniko. Ampak mislim da bi bilo najbolje, da si ustvarite lastno mnenje tako, da ga vidite. O ceni se lahko seveda še pogovarjava. Glede ogleda pa bi morala le še prej govoriti z najemniki, ali me lahko pokličete na številko, ki je navedena v oglasu?
lp Polona

Se slišiva jutri dopoldan.lp, mojca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close