Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine najemna pogodba …cena?

najemna pogodba …cena?

Priajteljica mi bo brezplačno oddajala stanovanje…je to sploh možno oz. ali more biti v najmeni pogodbi vseeno neki znesek…če/ko skleneva pogodbo – ali jo morava kam oddati? če ni komu pretežko prosim tudi za obrazec najemne pogodbe…HVALA

zakaj pa rabita pogodbo, če ti je prijateljica?
a ni ok, če živiš tam. če gre za prijavo bivališča, ne rabiš pogodbe, je ok samo njeno privoljenje.

najemne pogodbe prodajajo v dzs

Kakšni nasveti…človeka kar glava zaboli. Potem ko se morebiti skregata, bo pa rompompom….

Vidve kar sklenita pogodbo – naedita enako kot bi, če bi bila za nek znesek…bosta obe lažje spali.

glava boli predvsem od prijateljev katerih beseda nič ne velja

Še bolj pa od ta pametnih…

Najemna pogodba se sicer res dobi v DZS kot obrazec za izpolnit, vendar je ta dokaj osnovna.

(Osebno se mi zdi sestavljanje obrazcev/pogodb malce smešno, ker je življenjska situacija vse prej kot nekaj za v formular, ampak dobro, moje mnenje)

Vendar pa bi rekel, da če želita res kaj posebej urediti (npr. vlaganja, investicije, pravica pregleda nepremičnine), da se odločita za dražjo varianto in naročita izdelavo najemne pogodbe pri kakemu podjetju/organizaciji.

Pa ne mislim SAMO na nas 😉 Čeprav bi bilo lepo 😀

S tem obrazcem, si lahko sama narediš najemno pogodbo. Sicer je plačljiva (cca. 40€), boš pa imela vsaj dober narejeno:

Najemna pogodba za stanovanje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close