Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine primer bodoče nižje cene za vsaj 75 procentov

primer bodoče nižje cene za vsaj 75 procentov

Primer, zakaj (nekatere) cene nepremičnin v oglasih padajo:

http://www.bolha.com/oglas2323198/parcela-bled-792-m-sup2-

Poudarek je na “samo”.

Do jezera seveda ni samo 5 minut, najkrajša pot, po kateri je do tja 10 minut, je pa med drugim po zelo ozki, nevarni in prometni cesti, kjer ne gre za sprehod, ampak za boj za preživetje. Je pa res, da so okrog parcele sami travniki.

in ti si zavistni sosed?

nič ne razumem- cena je 600€/m2. Tudi če znižaš, pod recimo ene 450-500 ne bo šlo. Če ti ni prav, pač ne boš dobil. No, če temu rečeš znižanje..tudi prav

Kje naj bi bila parcela? Jaz sem namreč v okolici Bleda živela, na Koritnem. Cesta je bila res ozka sicer – ampak ne morem rečt, da je pa bila nevarna (čeprav se je znal kak norec najt…)

Ampak cena :)))TKRAT SO BILE PO 100 eur/M2. Ampak to je koliko 600 EUR /m2, ne mi rečt, da za tako ceno kdo tudi dejansko parcelo proda :))) Nisem npr. nič favš, čeprav Bled je res lep in sem lahko srečna, da sem tam nek čas tudi dejansko živela ker je bilo kot počitnice, nisem pa nič favš tistemu, ki bo dejansko tolk butast in bo to tudi kupil 🙂 Razen, če ima kake bolj podjetne načrte in misli iz teh pol milijona v par letih naredit x15 :)) Prodajalcu pa – vsa čast, če mu rata , res.

Kar se tiče lokacije – zanimiva je samo z vidika turizma, ker je lepa lokacija. Minus je pa ta, da je že ful prekmalu mrzlo, pa še en minus, da je strateško (vožnja do ostalih delov Slovenije) neugodna lega, če mene vprašaš. Glede na to, da sva midva kupila parcelo v Savinjski, ki je meni osebno še vedno dovolj lepa, lokacijsko je pa to odlična lega. Parcela pa 20x manj vredna (pardon, glede na m2 30x)

cena je res smešna :)))) za ta denar dobiš zemljo s hišo na Bledu :)))

primer
http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=3;nep=2;posr=1;detail=5223167;pic=532855.jpg

pa še bi se našlo

Ne, parcela ni na Koritnem, pač pa na Gmajni in moraš do jezera po Prešernovi (to je tista strupena cesta, po kateri moraš, če želiš na Pokljuko). Tam je za pešce res grozljivo.

Gledam parcele in so tudi tiste po 300 evrov v oglasih že leto ali dve.

jaz bi hotla za ta denar jezero usaj vidt…

Mogoče pa je še tista debela baba na drugi sliki všteta v ceno.

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

parcela zgleda tko na sliki drgač sicr kr lepa, ravna pa to. ok tud lokacija – bled pač… sam jaz je nebi kupila, ker je le preveč. pred časom , letom dve nazaj,ko sem gledala parcele nazaj tle, so ble manj na sploh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close