Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine A JE TO NORMALNO??????

A JE TO NORMALNO??????

kaaaaaaaaaaaaaaaaaj???

meni željena parcela, sred jebovcev oziroma enih hribov do katere pridš sam po makadamski cesti in pozim sploh dostopna ni…naj obrazlžim gibanje cene v roku enega samega meseca:

50.000e

42.000e – torej padec

72.000e – sem že misnla, da so mogoče pr znižanju na 42tisoč naredl napako, da so se zatipkal

102.000e – tolko je parcela zdaj

no, mi smo odstopili od nakupa. ne morem verjet. taka cena na m2 je pa totalno preveč…za ta denar že v lj kupim kako stanovanje.

Nihče te ne zajeb***, prodajalec je pač dvignil ceno, ker mu npr. kupec ni všeč. 🙂 Svoje je dosegel. 🙂

Nataša Purkat, moderatorka foruma Al' prav se piše Lektor'ca | www.lektorica.si | info@lektorica.si Prosim, uporabljajte iskalnik!

Točno tako. Za 102.000 EUR bi te bil pripravljen prenašati kot sosedo, za manj ne.

ja, takoj je treba bit zajedli, prodajalec, a ne. sproščanje tvojih frustracij, no, pa si privošči če se boš zaradi tega bolj počutil. tut če jo bi dobili zastonj, tvoja soseda nočem bit če si tam doma.

oni nas sploh ne poznajo, njihovo parcelo smo imeli samo OGLEDANO, vse info pa smo dobili na netu kjer so javno dostopne informacije o skoraj vsem.
Ceno parcele smo seveda spremljali ker smo imeli resen namen jo v roku parih mesecev kupit. zdaj pa takole… no, nas itak več ne zanima…

Človek ima vso pravico prodati zemljo po ceni, ki jo določi SAM………

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

to je res. če jo bo kdo kupil za to ceno je pa drugo vprašanje.

Na koncu se vedno najde kupec.

Resen kupec se ne odloča tri mesece.

Pa ja, parcelo kupiš spotoma, ko greš z litrom mleka in kilo kruha iz trgovine, pa vidiš, da ti je še nekaj drobiža ostalo.

V Lj za ta denar niti garsonjere ne dobiš.

najbrž je imel veliko ponudb in je zvišal ceno namesto, da bi jo kar prodal. Očitno kar nekaj zainteresiranih kupcev.

Ti pa nisi glih na tekočem …

jo je kolegica prodala v Šiški za 75.000 eur-38 m2. Vse obnovljeno

“koliko”, si to zgodbo preberi.mene zmerjaš za urejeno hišo 90 m/2 zgrajeno 2005 na otoku Krku inf. cena 140 tis.

ja, bogu za hrbtom, poglej si malo kakšne so res cene tam…saj sem ti povedal, da je možno, da dobiš kakega naivneža…

koliko – k….nnnnnn

“koliko” si ti nori?

Težave s pismenostjo?

Zakaj že?

in spet imamo novega forumskega norčka. “koliko” v glavni vlogi. Zafrustriranost je hudič.

izjemno 🙂

Kaj pa tebe moti?

nič me ne moti. Zabavajo me tvoje izjave.

Katera že ?

” koliko”ti si res smešen in nesramen. Stalno nekaj podjebavaš ljudi, ki karkoli prodajajo in se oglašaš na teme, ki si jih ne moreš niti v sanjah kupit, pa naj bo to hiša, zemlja ,ali vrt za polhe.Prosim te, postani malo bolj kulturen. Pridi na kavo, če jo pa piješ z mlekom, si ga prinesi s sabo.

*****Tudi zate sonce sije****

Tebi verjatno pojem pogajanje ne pomeni prav veliko?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close