Kaj se vam zdi?
Kupujemo stanovanje v Ljubljani. Kaj menite glede te ponudbe? Ja cena realna?
Mislim, da ni balkona in dvigala.
Hvala za vsak nasvet, mnenje!
Lp
Jana
Glede cene ne vem, ker se na to ne spoznam.. zgleda pa lepo.
Sem pa sama šla iz bloka brez dvigala, ker mi je to ob malih otrocih zelomanjkalo. Ko je majhen otrok utrujen, zaspan, boln, ti pa imaš še torbico, rukzak, vrečko z zdravili, da dežnika ipd. ne omenjam… ni praktično. Tako da, kjer so mali otroci, sploh če ste dva, se mi zdi dvigalo nujno (x-situacij pride, ko si sam, ker je partner v službi ali kjerkoli pač). Če pa v pritličju ni možnosti pospravit voziček, potem pa sploh.
Polje je ena najcenejših Ljubljanskih lokacij. Glede na to, je cena previsoka. Tam se eno stanovanje cca 60 m2 že več kot pol leta prodaja za 117.000 EUR brez uspeha. Menim da trenutno ne boste naredili prevelike napake, če jim ponudite 100.000 EUR. Na vašem mestu (tudi sam to počnem) pa bi raje počakal še kakega pol leta, ker trend gibanja cen kaže navzdol.
Naključni bralec, najlepša hvaa za mnenje!
Prav to me je zanimalo – kako je s cenami v tem predelu Ljubljane. Bom poiskala še tisto stanovanje za 117.000€, da vsaj malo primerjam.
Sicer pa “čakamo” in spremljamo že več pol leta in ne kupujemo nekaj na silo – spremljamo in čakamo na kaj primernega.
Hvala še enkrat, lp!
da ti prihranim iskanje
Aha, hvala – se mi je zdelo, da si mislil to stanovanje. Tisto, ki smo ga mi gledali je obnovljeno, tole pa mi res ni všeč – mi deluje, da ni bilo nič obnovljeno.
Hvala in lep dan!
Forum je zaprt za komentiranje.