Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Ogled nepremičnine

Ogled nepremičnine

Kolikokrat ste šli na ogled nepremičnine, preden ste jo kupili? In s kom še, poleg partnerja (domnevam, da ste jo kupovali skupaj)? Z arhitektom, statikom, starši, prijatelji? Je preveč, če prosiva že za četrti ogled (zaenkrat jih niso računali).. konec koncev ne gre za majhno odločitev in kdo drug vidi čisto druge prednosti in slabosti..

Hvala!

Pogledat jo pojdi tolikokrat kot se ti zdi potrebno, da boš prepričana v svojo odločitev. Če ti bodo ogled računali pa plačaš…pri cenah nepremičnin tega ne bo opazit konec meseca:)

Sicer pa midva sva šla hiško prvič pogledat sama in čez dve ure sva že dala avans:) Ko sem hiško videla sem vedela, da je to ”moja” hiša.
Pred to smo jih videli veliko, navadno prvič sama in drugič z arhitektom. Po dveh obiskih nama je bilo vsakič jasno, da to ni tisto kar iščemo.

Sama in z arhitektom.

Tega ne propagiram kot pametno: ampak trikrat sem kupovala in vsakič na prvo žogo. Prvo stanovanje sploh, ki sem ga šla gledat, in odločila sem se na prvem ogledu. Dvakrat tudi prodajala in tudi naletela na kupce, ki so se odločili v hipu.
Če se tebi zdi, da bi šla pogledat petkrat, pa pojdi petkrat. Sosedje so prodajali prazno stanovanje in so kupca pustili celo popoldne v njem (pa se potem vseeno nista odločila).

Dvakrat. Enkrat sama, drugič pa so šli zraven še moji starši. Je pa res, da smo stanovanje že prej “poznali”, ker je v njem živela ena sorodnica.

Pojdi ga pogledat, kolikorkrat se ti zdi potrebno, saj stanovanja se pa res ne kupuje pogosto. Saj greš še rabljen avto v salon 2x pogledat, kaj potem ne bi stanovanja? :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close