Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine neprofitno stanovanje

neprofitno stanovanje

Pozdravljeni!

S fantom sva končno dobila poziv k sklenitvi pogodbe o lastni udeležbi za dodelitev neprofitnega stanovanja v najem. Nato pa šok! Jaz sem prosilka in največ točk sva dobila ravno zato, ker stalno bivam v občini Ljubljani več kot 20 let! Stanovanje sva pa dobila v Vrhniki, kako je to mogoče!? Sem rojena v Lj., živim v Lj., delam v Lj., Lj. je moje mesto. Ali je to mogoče, kaj ni Vrhnika občina zase? Nemogoče, čisto sem šokirana, mogoče je prišlo do pomote!Ali kdo kaj ve o teh zadevah?

Hvala za vaše odgovore!

Lep pozdrav!

..predlagam, da zavrneta tako gnusno, nespodobno in nesramno ponudbo in si stanovanje v Ljubljani preprosto kupita.
Tega na Vrhniki pa prepustita drugim, sem prepričan, da jih je več sto, ki bi bili tega zelo veseli…

Kolikšna je neprofitna najemnina za 2 sobno 55m2 stanovanje?

Hello!

Žal si stanovanja ne moreva kupiti, vsaj zaenkrat še ne, sploh pa ne v Lj. ( predrago )! Najemnina znaša 150 eur za 42 m2!

Vrhnika spada v območje Ljubljanske urbane regije (26 občin je v tej regiji), zato vama po mojem stanovanje lahko dodelijo tudi v Litiji, saj tudi ona spada v to območje. Moje mnenje.

Lp

ella

Jaki živjo!

V razpisu je bilo napisano, da bodo stanovanja dodeljevali v Ljubljani in na Vrhniki. Stanovanje lahko tudi zavrneš, bosta pa čakala na drugo stanovanje v lj. še nekaj časa.

lp, peggy

zelo pametno- ZAVRNI- oj, kako bo potem nekdo drug vesel- ti pa čakaj, samo ne pozabi, da socializma ni več in moraš kdaj tudi sam kaj narediti- ne čakaj, da ti prileti kaj iz neba- o ta mladina, samo čaka, da bo dobila kaj, da pa mora sama kaj prispevati pa ne

Nekateri ljudje res ne cenite,kar vam življenje podari. Očitno stanovanja ne potrebujeta,če je zdaj toliko govora o kraju-Ljubljana in Vrhnika. Če so bila stanovanja možna na obeh krajih,potem sta morala vedeti,da lahko stanovanje dobita tudi na Vrhniki.
Marsikdo nima kje živeti,vidva pa se zmišljujeta v katerem kraju bi živela. Raje se malo zamislita.
Pozdrav

Saj ne vem, ali naj se ob vprašanju smejem ali jočem.

Veš koliko ljudi si išče stanovanje v okolici LJ, ker so preprosto neprimerljivo cenejša. In ne boš verjela, so čisto srečni in zadovoljni. Ne morem verjet, kako smo Slovenci zategnjeni, ko gre za selitev 20 km daleč.

Ja kaj čmo, zakaj bi državi plačevala nekaj, za kar nisem zaprosila!
Moram poudariti, da je to neprofitno najemniško stanovanje in ne odkupno, če bi bilo to tako, se pa zihr nebi zmišljevala!

Hvala za vaša mnenja,
lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close