Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine kredit za stanovanje in trenutna porodniška-kako?

kredit za stanovanje in trenutna porodniška-kako?

Vzela bom kredit na novo stanovanje-hipotekarni. Rabim potrdilo delodajalca, vendar sem na porodniški že pol leta, pa tudi delovno razmerje mi je poteklo avguusta. (ker mi pač vedno, ko grem v porodniško, prekinejo del. razmerje, potem pa me z novim šolskim letom vzamejo nazaj)-ja, šolstvo, namreč…

zanima me, kakšno potrdilo ste priložile, če ste na porodniški jemale kredit?Ali da socialna kakšen poseben obrazec-da so gor zadnje 3 plače, ali kaj?

Pripravi se na letanje za dokumenti. Sem z dojenčkom letala ko nora okoli, da sem zrihtala papirje za kredit.

Tam kjer jemlješ kredit, naj ti dajo pole. Kjer piše zadnje plače, ti lahko tudi CSD vpiše zadnje tri prejemke porodniške in ti zadeve poštempla. Potem najdi še listke (obvestila) od CSD oz od Ministrstva za delo,.. za zadnje tri prejemke in jih fotokopiraj in še zadnje tri izpiske iz banke in jih fotokopiraj.

Lahko da bo dovolj tudi samo potrjeno s strani CSD ali pa dovolj samo fotokopirana obvestila. Nekaterim pa nikoli ni dovolj papirjev. Aja upam da si se pozanimala še, kaj od papirjev za nepremičnino rabiš?

Lp, Ela s

jaz pa kar malo dvomim, da boš dobila kredit, če si uradno brezposelna. ne glede na to, da veš, da imaš službo.

Mislim,da ti zaradi porodniške ne bi smeli prekiniti razmerja, razen če si zaposlena le za določen čas, pa le tega ne smejo v nedogled ponavljati. Drugače prineseš izjavo,da te bodo zaposlili.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close