Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine prodaja stanovanja – zamenjati prej okna?

prodaja stanovanja – zamenjati prej okna?

Odločamo se, ali bi manjše stanovanje, v katerem ne bomo več živeli, prodali ali oddali. Je prenovljeno pred par leti, razen oken, ki so v zelo slabem stanju. Nova stanejo 2000 eur. Ali mislite, da bi v primeru da prodamo stanovanje, lahko “notri prinesli” to? Gledam namreč, da so cene stanovanj na nepremicnine.net skoraj enake, če piše obnovljeno ali pa če niso, morda so v realnosti potem drugačni dogovori. Sicer je stanovanje vredno cca 140.000 eur.

Stanje oken na ceno stanovanja v primeru stanovanja ne vpliva.

Kot prodajalec ne bi menjala.
Kot kupec bi vzela v zakup tudi adaptacijo po lastni želji in okusu.

Če bi prodajala, ne bi menjala.
Če bi kupovala, bi mi bilo vseeno.
Če bi najela, bi zaradi starih oken, prepiha in vsega kar sodi zraven, resno razmislila.
Če bi stanovanje oddajala, bi menjala okna.

Če boš oddajala razmisli o menjavi, če boš prodajala ne menjaj, naj si kupec da not okna po svojem okusu….. saj če bo imel denar bo verjetno razbil celo stanovanje ne glede na to da je ravno obnovljeno.

Jaz za prodajo tudi ne bi menjala.
Sem pa tudi kupila hiško s katastrofalnimi okni pa mi to ni igralo veliko vloge. Kupila bi jo tudi če bi bila brez ker mi je bila všeč 🙂

Kupci so različni. Tisti, ki se morajo čimprej preselit verjetno raje vidijo, da so okna že zamenjana in se jim ni potrebno še s tem ukvarjat. Je za razmislit vse ima pluse in minuse.

Zadnjič sem bral v časopisu, da cena nepremičnine kar precej naraste, če hišo obnovimo. No, gre za hišo tu, ne stanovanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close