Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis pomoč pri seminarski – anketa

pomoč pri seminarski – anketa

Lepo pozdravljeni.

Prosila bi za majhno pomoč pri seminarski, ki jo delam na bibliotekarstvu – če bi hoteli odgovoriti na nekaj vprašanj. Anketa je na voljo tukaj: http://www.rationalsurvey.com/s/1423

Vesela bom tudi predlogov za izboljšanje ankete.

Vnaprej hvala!

V temi Septembrsko branje imaš nekaj odgovorov v zvezi z neustreznostjo vprašanj (zlasti šestega).
Lp,
K.

Hvala, Kerstin. Sem našla.

Za pripombe se bom vsem zahvalila kar tukaj.
Bo drugič bolje!

To je bila moja prva pilotna anketa, namenjena v glavnem ugotavljanju post festum,
kako izboljšati vprašalnik. Če bi jo boljše zastavila, bi objavila rezultate.
Ampak dokončalo jo je 80 % obiskovalcev.
Neodgovorjenih vprašanj je bilo malo.

Na forumu je veliko bralcev zahtevnejšega čtiva, vem.
Mene je zanimalo, kakšen je interes za nezahtevno, glede na to, da so v Cobissu že vsaj deset let (bolj nazaj nisem šla gledati) na top lestvici leposlovja v glavnem knjige, ki jih prebereš in pozabiš (se opravičujem, nič slabšalnega ne mislim, moje mnenje pač). Mimogrede (res samo mimogrede) me kar stisne ko vidim, kako slabi izdelki so velikokrat “nezahtevne” knjige, od same izdelavo do opreme in jezika (pri prevodih). Pri tem si v lokalni knjižnici večkrat niti ne morem izposoditi “zahtevnejših” knjig in moram ponje v bolj oddaljeno.

Še enkrat, hvala za vse pripombe.

Lep knjižnomoljski september vsem (kolikor ga je še)!

Ponujam transkripte pogovornih intervjujev, zvočnih posnetkov ali rokopisov. Info.: prepisbesedil@gmail.com

New Report

Close