Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Kaj si mislite o Desi Muck?

Kaj si mislite o Desi Muck?

Kako so vam kaj všeč njene knjige za otroke? Naša tamala jih obožuje. Res jih rada prebira, predvsem, ker je vse napisano v takšnem simpatičnem jeziku. Pa me zanima če jih imajo radi tudi vaši otroci?

Desine mladinske knjige so mi všeč, Blazno resno o…. so genijalne, knjigi (mislim, da sta dve) z njenimi kolumnami sta odlični, knjige za odrasle (Peskovnik…) so mi pa zanič.

Njene knige za otroke so fenomenalne. Resno. Naša šestletnica ima daleč najraje njene knjige, trenutno je čisto navdušena nad simpatično bolho Megi 🙂 Brali smo že Megi in zajček Branko, zdjle beremo Megi in bernardinec Karli. Poleg tega, da so knjigice super luštne, mi je pa všeč tudi da se otroci nekaj naučijo iz njih, konkretno pri teh odnos do živali. To so tele knjigice: http://www.emka.si/cudezna-bolha-megi-in-bernardinec-karli/PR/1345331. Blazno resno so pa sicer tudi enkrat knjgice, bomo brali ko bomo malo starejši 🙂 Njenih knjig za odrasle pa žal še nisem brala, me pa vsekakor mika!

tako-tako nič posebnega, predvsem če primerjam s kakšnimi tujimi.

meni je ona zlo uredu, ima dober slog pisanja in se res potrudi za vse kar naredi. jaz rada kupujem njene knjige, slikanice in druge knjige. Tudi nam je bila zelo všeč tale ta zadnja zadeva o bolhi Megi 🙂 Naša dva st abila čisto navdušena. Škoda edino, da ne naredi veliko več teh stvari, ker mislim, da bi bilo to samo pozitivno 🙂

Desa Muck je super pisateljica, tako za mladinko kot za odrasle. No, še posebno za mladino 🙂 Všeč mi je, ker imajo knjige posebno otroške dejansko zgodbo, da se nekaj naučiš. Sploh tele nove od Čudežne bolhe Megi in živalih. Res super. Kako skrbeti za živali, da imajo tudi živali čustva, da jih ne smemo zapostavljati, da jih moramo imeti radi. Takšne stvari morajo otroci brati, da razvijejo pravilen odnos do živali.

New Report

Close